Werken vanuit je talent – Start dit voorjaar!

Werken vanuit je talent
Het intensieve ontwikkeltraject ‘Werken vanuit je talent’ ondersteunt je bij de (h)erkenning, presentatie en het inzetten van jouw uniciteit, het vergroten van jouw impact en het vinden van wegen om dit tot uiting te laten komen in werk dat bij jou past en dat voor jou betekenisvol is.
In deze tijd van hevige veranderingen is het misschien noodzaak om op zoek te gaan naar ander werk. Omdat de organisatie waar je werkt(e) dat gevraagd heeft of omdat je het tijd vindt om zelf een stap te maken.

Maak impact met je werk
Hoe breng je datgene wat jou uniek maakt – vanuit jouw essentie en waarde – tot uiting in je werk? Hoe zorg jij ervoor dat je meer impact kunt creëren in het werk dat je het allerliefste doet of wilt doen? Krijg zicht op jouw eigenheid en de werking van jouw talent zodat je van daaruit bezield kunt werken en leven. Persoonlijk leiderschap in optima forma. Een bron van geluk voor jezelf en daarmee een inspiratiebron voor je omgeving!

Van inspiratie naar realisatie!
Uniek in dit ontwikkeltraject is de continue wisselwerking tussen (jouw) inspiratie en realisatie. Tussen zijn en doen. Wij dagen je uit om jezelf te stretchen, om vanuit nieuwsgierigheid en lef te komen tot vernieuwing en verandering. Ervaringsgericht leren en de verbinding tussen hoofd en hart zijn diep geïntegreerd in het ontwikkeltraject. De inzichten uit de bijeenkomsten worden in de vorm van een individueel project in de praktijk beoefend en toegepast. Dit kan in het huidige werk zijn of in een gewenste werkomgeving of als zelfstandige. Op basis van de inzichten uit de bijeenkomsten en de ervaringen uit het individuele project word je je meer bewust van jouw eigenheid en krijg je voeling met de werking van jouw talent. Het gaat er hierbij niet zozeer om ‘wat’ je doet, maar ‘hoe’ je het doet en ‘waarom’. Je maakt hiermee een wezenlijke stap om bezield te werken en te leven.

Meld je aan!
Wil je meer weten lees dan gauw verder hoe je dat kunt doen. Voor meer informatie kun je bellen met Bernadet op 06 81489055.