We zijn weer open!

We zijn verheugd, we zijn weer open! Met de versoepelende maatregelen van de overheid hebben wij mogelijkheden gezien en gevonden om stap voor stap onze locatie weer open te stellen om te werken, te coachen, te vergaderen of te trainen bij ons.

In de afgelopen periode hebben we goed nagedacht over de maatregelen die we moeten nemen zodat jij en wij fijn en veilig in ons huis kunnen werken. De voorgeschreven overheidsmaatregelen hebben we ter harte genomen en zorgvuldig doorgevoerd. Wij ontvangen je graag na aanmelding per e-mail of telefoon. Zo hebben wij goed zicht op het aantal gasten dat tegelijkertijd in ons pand aanwezig is en wij kunnen er daardoor voor zorg dragen dat het fijn werken is, zoals je bij ons gewend bent. Als je specifieke wensen hebt, graag gebruik wilt maken van een ruimte alleen of als jij met jouw groep wilt blijven lunchen geef het dan aan. Wij regelen het graag voor je.

De zitplekken zijn in de ruimtes beperkt tot het aantal personen dat er gebruik van kan maken met inachtneming van 1,5 m afstand tot elkaar. Dat betekent dat samenkomsten in kleinere groepen mogelijk zijn; maximaal tot 10 personen i.p.v. het huidige aantal van 30 personen.

Het Huis in de Huiskamer is voorzien van een wand van plexiglas. Wij verzoeken je om in deze tijd niet zelf koffie/thee uit de machines te halen.De gastvrouwen maken graag koffie of thee voor je klaar. Desgewenst brengen ze het voor je naar de ruimte.

Meteen bij binnenkomst kun je je handen desinfecteren en ook in alle ruimtes staan flesjes met desinfectiemiddel klaar.

Toiletbezoek graag tijdens de pauzes om  ‘verkeer’ in het pand zoveel mogelijk te beperken.

Weet dat wij het ook voor je kunnen organiseren om tussendoor in het park met je gasten te verblijven. Wij beschikken over diverse materialen zoals dekens, een open tent, meditatiebankjes, etc.
Of je nu abonnementhouder bent of incidenteel gebruik wilt maken van onze ruimtes, wees welkom! We hebben er ongelofelijk veel zin in om je weer je zien. Hopelijk tot gauw!