Geluk in je werk
Werken doe je een groot deel van je leven, het is dus belangrijk dat je geluk ervaart in wat je doet. Werkgeluk dus.

Effect van de corona-pandemie op je werkgeluk
Met de maatregelen t.g.v. de corona-pandemie is het voor vele mensen een uitdaging om het geluk in het werk te zien, te ervaren of te vinden. Het thuiswerken vergt veel voor een steeds grotere groep mensen. Niet alleen vanwege bijvoorbeeld de combinatie van thuislerende kinderen en werk dat ligt te wachten. Het is voor velen lastig om in een goed dagritme te blijven. We worden inactiever, we missen het echte contact met collega’s om uit te wisselen. Het is saai.

9 factoren en tips voor een goede balans
Wij definieerden al 9 factoren die van invloed zijn op je werkgeluk. Dat zijn enerzijds factoren waarbij je min of meer afhankelijk bent van de organisatie of je collega’s en er zijn anderzijds factoren waar jij zelf meer invloed op hebt. Vanwege de extra uitdagingen waar we allemaal mee te maken hebben, hebben we ook tips voor een goed dagritme en inspanning vs ontspanning.

Effect van werken aan werkgeluk
Gelukkiger zijn op het werk hangt samen met onder andere:
– betere gezondheid en welzijn
– creatievere en effectievere probleemoplossing
– meer productiviteit en innovatie
– meer betrokkenheid en gedrevenheid
– minder stress
– hogere wendbaarheid
– minder fouten en ongevallen
– loyalere klanten

Het rijtje is nog niet compleet, maar wellicht denk jij nu al: ‘Nou dat is alle moeite waard om me in te verdiepen’.

10 informatie- en inspiratiemomenten
Als jij je hieronder aanmeldt, dan krijg je van ons iedere dag, GRATIS gedurende 2 weken, informatie waarmee jij je werkgeluk kunt vergroten. Het is informatie waar je direct al mee aan de slag kunt gaan. Als je meer wilt weten of hulp nodig hebt dan bel je met Bernadet (06 81489055) om door te spreken wat je verder kunt doen.

Schrijf je gratis in en ontvang 10 dagen inspiratie in je mailbox: