Inspiratiezolder

Gelijk een fijne sfeer in de groep

In het kort

Onder de houten kap van het voorhuis is het fijn vertoeven. Een favoriete plek voor mensen die in alle rust met een groep willen werken. Ideaal voor teambuilding, vergaderingen, workshops en trainingen. Een ruimte die jou als vanzelf ‘naar binnen’ brengt of die jou als vanzelf tot reflectie brengt. Een ruimte om te beleven. De Inspiratiezolder biedt plek aan 8 tot 9 personen. De Inspiratiezolder is voorzien van presentatiemateriaal zoals een flipover, een beamer met presentatiescherm en audio-apparatuur. Om de temperatuur juist af te stemmen beschikt deze ruimte over airconditioning.

Er zijn verschillende opstellingen mogelijk. Als je aangeeft wat voor bijeenkomst het is dan denken wij graag met je mee. Wij zorgen ervoor dat alles klaar staat als jij binnenkomt.

Wat zeggen anderen

“Behalve dat de ruimte praktisch veel mogelijkheden biedt, vind ik het ook de ideale ruimte voor bezinning en reflectie. Binnenkomen op de Inspiratiezolder is binnenkomen in rust en stilte.”

“…los van geroezemoes samen dromen over concrete kansen…”

Prijzen

 • dagdeel
  € 295,-
 • Dag
  € 495,-
 • Rekenvoorbeeld
  € 591,-
  Je komt met 8 personen, een hele dag inclusief een hemelse lunch.
 • Bij de prijs is koffie, thee en water inbegrepen.
  De prijzen zijn allemaal exclusief BTW en exclusief korting voor abonnementhouders.

Alternatieven

Eten en drinken

Bijeenkomst afsluiten met een lunch, diner of borrel? We maken gebruik van hoofdzakelijk biologische producten uit onze regio. En dat proef je!

Reserveren

De snelste manier om te reserveren of een offerte aan te vragen is door ons te bellen. Of laat je nummer hier achter en wij bellen jou.

Denk dan alvast na over:

  • met hoeveel personen je komt
  • wat voor soort bijeenkomst het is
  • of je wilt lunchen, borrelen of dineren

038-853 62 40

Bel mij!