Vergaderen & presenteren

Met je voeten in het gras

In het kort

Vergaderen met je voeten in het gras vol madeliefjes. Deze speelse ruimte is heel geschikt voor creatieve sessies en teamsessies tot twaalf personen. In ‘t Gras wordt ook regelmatig gebruikt voor mindfullness trainingen en meditatiesessies. De gehele glaswand is te gebruiken om op te schrijven of om je flips op te plakken. In de ruimte hangt een beamer en flip-overs hangen aan de muur.

Er zijn verschillende opstellingen mogelijk. Als je aangeeft wat voor bijeenkomst het is dan denken wij graag met je mee. Wij zorgen ervoor dat alles klaar staat als jij binnenkomt.
In kringopstelling In ‘t Gras biedt ruimte aan vijf personen.

Wat zeggen anderen

“Kun je in een pand dat van onder naar boven prachtig is toch nog een favoriete ruimte hebben? Ja, dat kan. Voor mij is dat In ’t Gras. Alle faciliteiten, prettige lichtval, en niet te vergeten de mooiste vloerbedekking ooit.”

“Even weg uit de drukte van alle dag. Je stapt binnen en voelt meteen de ontspannen sfeer. Buiten is naar binnen gehaald. Deze ruimte geeft inspiratie voor creatieve ideeën.”

Prijzen

 • Dagdeel
  € 160,-
 • Dag
  € 300,-
 • Rekenvoorbeeld
  € 208,-
  Je komt met 4 personen, een halve dag inclusief een hemelse lunch.
 • Bij de prijs is koffie, thee en water inbegrepen. Bij meer dan 4 personen wordt € 5,- p.p. extra in rekening gebracht voor koffie, thee en water.
  De prijzen zijn allemaal exclusief BTW en exclusief korting voor abonnementhouders.

Alternatieven

Eten en drinken

Bijeenkomst afsluiten met een lunch, diner of borrel? We maken gebruik van hoofdzakelijk biologische producten uit onze regio. En dat proef je!

Reserveren

De snelste manier om te reserveren of een offerte aan te vragen is door ons te bellen. Of laat je nummer hier achter en wij bellen jou. 

Denk dan alvast na over:

  • met hoeveel personen je komt
  • wat voor soort bijeenkomst het is
  • of je wilt lunchen, borrelen of dineren

038-853 62 40

Bel mij!