HUISkamer

Voor échte ontmoeting en flexwerken

In het kort

HET HUIS is de eye-catcher, de verwonderaar bij binnenkomst. De ontmoetingsplek van ons werkhuis. Speels, gastvriendelijk, verbindend.

Voor informele ontmoeting en flexwerken.

Wij serveren in HET HUISkamer graag op jouw verzoek verrukkelijke lunches, warme maaltijden en heerlijke biologische dranken.

Wat zeggen anderen

“Er staat iedere keer weer een enthousiast team voor ons klaar, zodat het ons aan niets ontbreekt. De gastvrijheid is Top! Kortom; een heerlijke plek om te zijn!”

“De sfeer en mogelijkheden van de Droom zijn zeer plezierig. Jullie zijn gastvrij en flexibel (in inrichting en attitude). We waren dus zeer tevreden.”

Eten en drinken

Vanzelfsprekend is onze koffie en thee van een (h)eerlijke kwaliteit. Wij verwelkomen je graag met onze Earth koffie of Clipper thee. Hopelijk voel jij je gauw thuis om het daarna zelf te maken.

‘Bewust en genieten’ dat zijn de uitgangspunten voor onze dranken en maaltijden. Hoofdzakelijk biologisch en ingekocht bij regiolokale leveranciers. Omdat wij geloven in eerlijk en heerlijk. En wat niet van ver hoeft te komen halen wij graag van dichtbij.

Bekijk hier de opties