Flexwerken op de redactie

In alle rust meters maken

Flexwerken

Op de Redactie kun je in alle rust meters maken. Hier wordt je niet gestoord door (telefoon)gesprekken van anderen. Met fijne verstelbare werktafels en comfortabele bureaustoelen voor een ideale werkhouding. De blauwe lounge stoelen lenen zich uitstekend om ontspannen de laatste details door te spreken als het rustig is op de Redactie.

Werken met abonnementen en met dag- en dagdeelkaarten. Kies een vorm die bij jou past!

Wat zeggen anderen

Ik werk graag bij de Droom van Zwolle. Een plek die alles in zich heeft om dromen te faciliteren. In Droom van Zwolle komt dromen, denken en doen bij elkaar. De redactieruimte is een rustige werkplek die, alleen al door de inrichting en sfeer, energie geeft en alles laat stromen. Na 2 uurtjes flexwerken heb ik vaak al zoveel inspiratie en focus dat dromen is veranderd in doen. Droom je leven en leef je droom! Voor mij werkt het sinds ik ben gaan flexwerken bij de Droom van Zwolle, dat gun ik iedereen.

“Een externe “thuiswerkplek” met voordelen van niet thuis zitten.
Inspirerende ruimte. Teksten op de muur, voorwerpen. De ruimte is met smaak ingericht. Goed verstelbaar meubilair, fijne verlichting en lekker warm in de winter.
De ruimte zit aan de achterkant in het pand en is een soort Backoffice. Geeft rust om goed na te denken en fijn te werken.”

Eten en drinken

Bijeenkomst afsluiten met een lunch, diner of borrel? We maken gebruik van hoofdzakelijk biologische producten uit onze regio. En dat proef je!