De Wijnkelder

Het geheim van de Droom

In het kort

In de karakteristieke sfeer van oude gewelven is het fijn samenkomen. De wijnkelder is een bijzondere plek om met jouw groep de dag af te sluiten. Ben je in voor een proeverij van biologische wijnen, bieren of champagnes? Al dan niet met bijpassende hapjes? Wij hebben excellente gastheren en gastvrouwen in ons netwerk die er graag werk van maken om jouw dag tot een onvergetelijk einde te brengen!

Wat zeggen anderen

“Ik loop hier al twee jaar rond. En al die tijd was ik me niet bewust van het feit dat ‘la douce France’ zo dichtbij was in de vorm van een kelder met prachtige stenen gewelven, de koele kou van een echte kasteelkelder en met de lekkerste biologische wijnen zo voor het grijpen. Hier kan je schuilen als het tropisch warm is, je je geheime liefde wilt kussen op je werk of, en dat is eigenlijk de bedoeling, een lekker wijntje wil drinken.
Met recht een verborgen parel.”

“De wijnkelder is de parel van de Droom! De sfeer is heel bijzonder. Het is een bijkom-plek; om te aarden als je een dag intensief met een team hebt gewerkt. Steek de kaarsjes aan en je bent direct in de stemming om het glas te heffen. Mais bien sûr!”

Eten en drinken

Bijeenkomst afsluiten met een lunch, diner of borrel? We maken gebruik van hoofdzakelijk biologische producten uit onze regio. En dat proef je!

Reserveren

De snelste manier om te reserveren of een offerte aan te vragen is door ons te bellen. Of laat je nummer hier achter en wij bellen jou.

038-853 62 40

Bel mij!