Achterkamer

Leent zich voor vele doelen!

In het kort

Deze fijne grote ruimte aan de achterzijde van het pand biedt ruimte voor bijeenkomsten tot 30 personen. Geschikt om te vergaderen, te presenteren, te trainen en voor het geven van workshops.
De Achterkamer is voorzien van een beamer met presentatiescherm en audio-apparatuur en een flip-over.

Wat anderen zeggen

“Mijn favoriete ruimte is de Achterkamer, een ruimte die ondernemen, ontmoeting en samenwerking ademt. Af en toe lekker op de bankjes voor een goed gesprek of een lekkere kop koffie”

“De Achterkamer is een heerlijk lichte ruimte waar werken een genot is. Zeker in combinatie met de huiselijke warmte van de gastvrouwen!”

Wat is er mogelijk?

Er zijn verschillende opstellingen mogelijk. Als je aangeeft wat voor bijeenkomst het is dan denken wij graag met je mee. Wij zorgen ervoor dat alles klaar staat als jij binnenkomt.

In theateropstelling biedt de ruimte plaats voor 30 mensen. Voor trainingen raden we een kringopstelling aan voor maximaal 20 personen.

Prijzen

 • Dagdeel
  € 355,-
 • Dag
  € 660,-
 • Rekenvoorbeeld
  € 475,-
  Je komt met 15 personen, een halve dag inclusief een afsluitende borrel.
 • Bij de prijs is koffie, thee en water inbegrepen. Bij meer dan 12 personen wordt € 5,- p.p. extra in rekening gebracht voor koffie, thee en water.
  De prijzen zijn allemaal exclusief BTW en exclusief korting voor abonnementhouders.

Alternatieven

Eten en drinken

Bijeenkomst afsluiten met een lunch, diner of borrel? We maken gebruik van hoofdzakelijk biologische producten uit onze regio. En dat proef je!

Reserveren

De snelste manier om te reserveren of een offerte aan te vragen is door ons te bellen. Of laat je nummer hier achter en wij bellen jou.

Denk dan alvast na over:

  • met hoeveel personen je komt
  • wat voor soort bijeenkomst het is
  • of je wilt lunchen, borrelen of dineren

038-853 62 40

Bel mij!

© Copyright - Droom van Zwolle