Droomplek om te werken

Ons werkhuis in het historische centrum van Zwolle

Inspirerende locatie

Belééf Droom van Zwolle! Onze inspirerende locatie in het historische centrum van Zwolle noemen wij liefkozend ‘ons werkhuis’. Achter de roestige gevel vind je een bijzondere plek waar jij je thuis voelt. Een plek waar je rust ervaart, waar je in de dynamiek van de ontmoeting en in je zoektocht naar nieuwe perspectieven alles kan vinden wat je nodig hebt… Ons historische pand is met aandacht en met oog voor schoonheid ingericht. Eigenzinnig en eigentijds. Om jou te inspireren en in verwondering te brengen. Zodat jij fris, energiek en bezield aan het werk kan gaan.
Je kunt bij ons ruimtes huren of flexwerken. Regelmatig of af en toe.
Wil je onze locatie ‘vast’ gebruiken buiten kantoortijden? Wij zijn graag bereid met jou te kijken wat de mogelijkheden zijn in de avonduren en de weekenden.

Wij werken nauw samen met lokale leveranciers om een gevarieerd aanbod (h)eerlijk eten en drinken te kunnen leveren om jouw bijeenkomst helemaal ‘af’ te maken.
Lunch, borrel, energizer of diner? Geef het aan en wij regelen het!

Workshopruimte Trainingsruimte Vergaderruimte

Elke ruimte in ons unieke en karakteristieke pand is anders, heeft haar eigen werking en haar eigen sfeer. Zodat jij kunt kiezen welke ruimte het meest geschikt is om jouw ontmoeting en werkzaamheden precies de juiste boost te geven. Uiteraard zijn onze ruimtes voorzien van moderne faciliteiten. Wij beschikken daarnaast over een legio aan creatieve materialen, boeken en werkvormen. Wil je graag op een andere manier aan de slag met je groep? Of heb je behoefte aan procesbegeleiding voor je groep? Vraag ons wat de mogelijkheden zijn. Rini en Bernadet zijn graag bereid om hier een bijdrage in te leveren.

Coachingruimte mediationruimte

Jij wilt het beste geven! Natuurlijk stel jij je voorafgaand aan de sessie jezelf de vraag ‘waar gaat het vandaag over?’ En ‘wat vraagt dat van mij en van mijn werkruimte?’. Wij nodigen jou uit om dit goed af te stemmen, met jezelf en met ons! Kom gerust wat eerder. Wij ontvangen jouw cliënt met een (h)eerlijk kopje koffie of thee terwijl jij je aan het voorbereiden bent.

Flexwerken

Jij verdient een fijne werkplek, een plek die jou inspireert en faciliteert. Een plek waar je gezien wordt en waar je collegialiteit ervaart. Een plek waar je in alle stilte productie kunt draaien en waar je in contact met anderen tot nieuwe ideeën, inzichten en co-creaties komt.

We werken met abonnementen en met dag- en dagdeelkaarten. Kies de vorm die bij jou past!

Eten en Drinken

‘Bewust en genieten’ dat zijn de uitgangspunten voor onze dranken en maaltijden. Voeding voor de ziel noemen wij dat. Onze dranken zijn uitsluitend biologisch en onze maaltijden zijn hoofdzakelijk biologisch. Er wordt gebruik gemaakt van alles wat onze regio te bieden heeft en daarom wordt enkel ingekocht bij regiolokale leveranciers.
Wil je graag tussendoor een energizer? Aan het eind van de dag voor jouw groep een maaltijd laten verzorgen? Of wil je jouw bijeenkomst afsluiten met een borrel?
Wij maken er graag met jou een heerlijke dag van, dus geef aan wat je wensen zijn en wij regelen het!

Procesbegeleiding

Wij hebben verschillende mogelijkheden qua procesbegeleiding in huis om jullie bijeenkomst te ondersteunen en naar een hoger plan te trekken. Procesbegeleiding is altijd maatwerk, dus afgestemd op jouw vraag!

Onze gastvrouwen

Écht aansluiten bij de wensen van onze gasten, daar gaan ze voor. Dus zoomen ze helemaal in op jou!
Wie komt er? Wat is er nodig om jouw bijeenkomst naar een hoger plan te brengen? Wat draagt bij? Wat sluit aan qua spijs en drinken?
Onze gastvrouwen zijn er niet van om voort te zetten van wat er al geweest is. Maar gaan voor fris, vernieuwend, verbindend, met oog voor schoonheid. ‘Schaalwerk’ noemen we dat. Schaalwerk maakt wakker, vergroot het bewustzijn en slaat een brug tussen het innerlijke en het uiterlijke. Schaalwerk reikt verder dan hoe de ruimte is ingericht, of het schoon is, of alle materialen aanwezig zijn.
Dit is wat je voelt als je bij ons aan het werk bent. Hier staan wij dagelijks bij stil. Wil je meer weten over de werking van de schaal? Wij vertellen je er graag meer over.

Reserveren

De snelste manier om te reserveren of een offerte aan te vragen is door ons te bellen. Of laat je nummer hier achter en wij bellen jou. 

Denk dan alvast na over:

    • met hoeveel personen je komt
    • wat voor soort bijeenkomst het is
    • of je wilt lunchen, borrelen of dineren

038-853 62 40

Bel mij!