“Vallen opstaan ontdekken doen”
Alinda Roelofsen – customer journey manager Solcon

Het heeft me geleerd mijn eigen rol te vinden in een groep

Werken vanuit je Talent was een heel fijn en leerzaam traject voor mij. Het gecoacht worden in een groep heeft me geleerd mijn eigen rol te vinden in een groep. Ik hoef niet altijd te reageren op iets of iemand anders.

Op een gegeven moment werd ik me ervan bewust dat ik heel erg doelgericht ben. Ik heb voor alles doelen, dat is voor mij heel normaal. Ik zat met mijn vader in een restaurant en ik vroeg hem: “Hoe was je weekend?” Hij antwoordde: “Ik heb al mijn doelen behaald voor dit weekend.” Dat heeft hij wel vaker gezegd, maar ik hoorde het niet echt. Nu hoorde ik het en dacht ik: “Als ik zo door ga, word ik ook zo dat zelfs mijn weekenden doelen moeten hebben.” Sindsdien zie ik meer kleine dingen en ben ik bewuster bezig hoe ik overkom en ik wil ik zo overkomen? Ik heb een goede basis mee gekregen voor hoe ik verder kan.

Gezamenlijk afsluiten met een heerlijke lunch

Wat ik erg leuk vind is de gezamenlijke lunch waar we mee afsluiten. Het samen zijn, het kunnen hebben over andere dingen dan waar we in de ochtend mee bezig zijn geweest, of juist nog even napraten, dat is echt waardevol. Als ik ’s ochtends naar Droom van Zwolle ga, dan kan ik me al verheugen op de heerlijke lunch.”