• Talentboost

  Ontdek je natuurlijke gave om voluit te gaan

Persoonlijke ontwikkeling

Als je weet wat je natuurlijke gave is, gaat er een wereld voor je open. Een wereld  waarin je je vrij en vol zelfvertrouwen beweegt in een richting die bij jou past. Vanuit die hoedanigheid doe je niet alleen jezelf een plezier, maar ook iedereen om je heen. Want wie vanuit talent werkt, geeft het beste van zichzelf. En dat blijft niet onopgemerkt.

Het is heel waardevol om te ontdekken wat je talent is en hoe je dit kunt laten groeien. Allereerst voor jezelf. Je gevoel van eigenwaarde groeit ervan; het gaat over IK in jouw waarde. Als je meer zicht krijgt op je talent dan raak je minder afhankelijk van wat anderen van je vinden. Iets doen vanuit je talent geeft je plezier, voldoening en energie. Talent is altijd uit op verandering, beweging, op zoek naar de goede ‘afnemer’. Je kunt steeds preciezer worden in wat jou echt te doen staat. Het biedt dus volop mogelijkheden om bezield en bestemmingsgericht te gaan werken.

Persoonlijke eigenschappen

Zoals het voor jou betekenisvol is om zicht te hebben op jouw unieke talent, zo geldt dat ook voor de mensen met wie je samenwerkt. Zeker in deze tijd van verandering en vernieuwing waarin steeds meer appèl wordt gedaan op de zelfstandigheid en creativiteit van ieder mens. Niet iedereen hoeft hetzelfde te kunnen of de dingen op dezelfde manier te doen. Integendeel! Het geheim van een echt team, een team waar samenheid heerst, waardeert juist het unieke van ieder individu. En als je zelf vol in het licht wilt staan met jouw talent, dan gun je als vanzelf de ander toch ook die plek? Teamontwikkeling start dan ook bij het individu; richt zich op de vragen ‘waar ben jij van?’ en ‘waar ga en sta jij voor?’ Als dat helder is kan de stap gemaakt worden naar ‘hoe doen we het samen?’

In deze training gaan we ook aan de slag met datgene dat jou in de weg staat om je gave voluit te geven. Wij noemen dat je draak , ofwel je saboteur. Zoals ieder mens talent heeft, heeft ook ieder mens een draak. Sterker nog, vaak zijn er wel meerdere draken aan het werk om ervoor te zorgen dat het niets gaat worden met jouw talent. Waarom dat zo werkt leggen wij je graag in de training uit. Wij beloven je een waardevolle dag waarin je zicht krijgt op deze twee kanten van jou. Je kracht én je tegenkracht! Als je beide oevers goed in beeld hebt kan het gaan stromen.

Wat deelnemers over de training zeggen

“Het is zo mooi om te zien dat iedereen talent heeft, dat we allemaal geboren zijn om te vliegen.”

“Een mooie combinatie van inspiratie, bevlogenheid en Hollandse nuchterheid.”

Programma details:

 • Duur 1 dag
 • Een groep bestaat uit maximaal 10 personen
 • Startdatum: doorlopend, in overleg
 • Investering: €225,- excl. BTW
  Voor jongeren tot 27 jaar geldt een korting van 50%

Bernadet Haveman begeleidt ontwikkelings- en (cultuur)veranderingstrajecten waarin talent, eigenheid en autonomie centraal staan. Ze is eigenaar van Droom van Zwolle.

“Mensen aanzetten om het beste uit zichzelf, en het leven te halen, dat is waar ik warm voor loop. Het bewandelen van het levenspad op eigen wijze, vanuit talent en passie, doelgericht én slingerend. In mijn talent als ‘bezieler’ daag ik mensen en organisaties uit, opdat ze de dingen gaan doen die echt bij ze horen, dingen die wezenlijk kloppen. Ik ben iedere keer weer ontroerd als mensen hun talent benoemen en voeling krijgen met de werking ervan. Weten wat je talent is, is waardevol voor de rest van je leven; voor jezelf en de mensen om je heen.” 

Meer weten?

Wil je meer weten over talentontwikkeling? Neem dan contact op met Bernadet. Zij bespreekt graag met je welke wensen en mogelijkheden er zijn: bijvoorbeeld in een workshop, een teamdag of als onderdeel van een ontwikkeltraject.
Bernadet werkt met verschillende trainers samen die gespecialiseerd zijn in talentontwikkeling.

E: bernadet@droomvanzwolle.nl
M: 0681489055

Praktisch

 • Data
  De training kan op verzoek op maat worden aangeboden.
  Bijvoorbeeld voor jongeren of voor jouw team/organisatie.
 • Vooropleiding
  Om deel te nemen aan dit programma is geen specifieke vooropleiding vereist.
 • Kosten training
  € 225,-

  Hierin is opgenomen:

  1 hele dag training
  Talentpaspoort
  Locatiekosten, catering waaronder koffie/thee en (h)eerlijke lunch

  Voor jongeren tot 27 jaar geldt een korting van 50%.De prijs is exclusief BTW.

Ik meld mij aan