Talent in Zwolle

Talentvol Zwolle

Hoe maak je zichtbaar welke verbindingen er vanuit Droom van Zwolle zijn ontstaan met organisaties die oog hebben voor ontwikkeling van hun mensen, hun eigen organisatie én een betrokken duurzame samenleving?
Dat is de vraag die wij onszelf gesteld hebben en we zijn verheugd dat we hier een antwoord op hebben gevonden! Met de lancering van ‘Talentvol Zwolle’ gaan we de deelnemende organisaties van het Xperiment zichtbaar maken. Er komt een pagina op onze website waar de verbindingen met de deelnemende organisaties te zien zijn.
De organisaties ontvangen ook allemaal het Droom-vogelhuisje wat zij in hun eigen organisatie een plek kunnen geven. Dus als jij zo’n huisje tegenkomt dan weet jij wat de betekenis daarvan is.

In de afgelopen periode hebben zo’n 40 mensen uit 26 organisaties in onze regio deelgenomen aan het ontwikkeltraject “Het Xperiment”. Daarmee geven deze organisaties er blijk van oog te hebben voor Talent- en eigenheidsontwikkeling van hun medewerkers en dat ze de waarde zien van ontwikkeling buiten de eigen organisatie.
Een experimenteel pad ‘van inspiratie naar realisatie’, samen met professionals uit andere regiolokale organisaties. Wij zijn dankbaar dat deze organisaties het Xperiment zijn aangegaan. Zij werken daardoor ook mee aan onze droom om alle talent in Zwolle te ontdekken en in het licht te zetten. Wil je meer lezen over ‘de bedoeling’ van Droom van Zwolle? Kijk dan op onze website: ‘over ons’.

Deelnemende organisaties van het Xperiment:
Rabobank IJsseldelta, Veiligheidsregio IJsselland, Leeuwbouw, FDBouwzaken, Zwolse Theaters, RIBWGO, Mensoalting, Deltion College, Windesheim, Enercon, DJFKfiscaal BV, BMA-Ergonomics, Blauwvingerenergie, Hemmink, Travers, Vredenburg Installatietechniek, Het Oversticht, Zehndergroup, Axxor, Isala, Novon, PEC Zwolle, Ineziatief, Gemeente Olst-Wijhe, Gemeente Zwolle.