Onder de Sassenpoort

Vergaderen en trainen met uitzicht op de Sassenpoort

In het kort

Deze fijne lichte ruimte met uitzicht op de Sassenpoort biedt ruimte voor bijeenkomsten voor 8 tot 12 personen. Geschikt om te vergaderen, te presenteren, te trainen en voor het geven van workshops. Voor presentaties is een full HD beeldscherm aanwezig waar je gemakkelijk je laptop of tablet op aan kunt sluiten. De ramen kunnen desgewenst geblindeerd worden.

Wat zeggen anderen

Marga van der Burgt

“Een thuis buitenshuis, dat is voor mij Onder de Sassenpoort. De kleuren, de inrichting en het heerlijke licht maken dit mijn favoriete plek. Zittend in de brede vensterbank en starend naar een stukje historisch Zwolle kom ik op de beste ideeën.”

Marga van der BurgtGemeente Zwolle | My-txt
Jolanda Benedictus

“Onder de Sassenpoort” is een lichte, zonnige, ‘warme’ ruimte waar wij geconcentreerd met ons team kunnen werken. Deze ruimte geeft ons de ingrediënten om tot rust te komen, zelfreflectie te tonen en … de ruimte werkt inspirerend. Uiteindelijk geeft het ons team de aanzet om buiten de kaders over thema’s na te denken.”

Jolanda BenedictusRabobank Ijsseldelta

Opstellingen

Er zijn verschillende opstellingen mogelijk. Als je aangeeft wat voor bijeenkomst het is dan denken wij graag met je mee. Wij zorgen ervoor dat alles klaar staat als jij binnenkomt.

Prijzen

 • dagdeel
  € 250,-
 • Dag
  € 465,-
 • Rekenvoorbeeld
  € 330,-
  Je komt met 8 personen, een halve dag inclusief een (h)eerlijke Italiaanse lunch.
 • Bij de prijs is koffie, thee en water inbegrepen. Bij meer dan 8 personen wordt €5,- p.p. extra in rekening gebracht voor koffie, thee en water.
  De prijzen zijn allemaal exclusief BTW en exclusief korting voor abonnementhouders.

Alternatieven

Eten en drinken

Bijeenkomst afsluiten met een lunch, diner of borrel? We maken gebruik van hoofdzakelijk biologische producten en van regiolokale leveranciers. En dat proef je.

Reserveren

De snelste manier om te reserveren of een offerte aan te vragen is door ons te bellen. Of laat je nummer hier achter en wij bellen jou.

Denk dan alvast na over:

  • met hoeveel personen je komt
  • wat voor soort bijeenkomst het is
  • of je wilt lunchen, borrelen of dineren

038-853 62 40

Bel mij!