Een plek die alles heeft

voor de professional die alles geeft

Een uitzonderlijke plek waar je in de dynamiek van de ontmoeting en in je zoektocht naar nieuwe perspectieven alles kan vinden wat je nodig hebt…

Wij begrijpen dat je op zoek bent naar gemak en inspiratie. In iedere ruimte is presentatiemateriaal aanwezig zoals flipovers, beamers en beeldschermen. Wil je gebruik maken van creatieve materialen, spelmaterialen, muziek en boeken? Wij hebben het!

Wil jij jouw werk of bijeenkomst een extra impuls geven of zoek je naar nieuwe werkvormen? Laat het ons weten wij werken graag met je mee!

Workshop, training of vergadering

Elke ruimte in ons unieke en karakteristieke pand is anders, heeft haar eigen werking en haar eigen sfeer. Zodat jij kunt kiezen welke ruimte het meest geschikt is om jouw ontmoeting en werkzaamheden precies de juiste boost te geven.

Coaching en mediation

Jij wilt het beste geven! Natuurlijk stel jij je voorafgaand aan de sessie jezelf de vraag ‘waar gaat het vandaag over?’ En ‘wat vraagt dat van mij en van mijn werkruimte?’. Wij nodigen jou uit om dit goed af te stemmen, met jezelf en met ons! Kom gerust wat eerder. Wij ontvangen jouw cliënt met een (h)eerlijk kopje koffie of thee terwijl jij je aan het voorbereiden bent.

Flexwerken

Jij verdient een fijne werkplek, een plek die jou inspireert en faciliteert. Een plek waar je gezien wordt en waar je collegialiteit ervaart. Een plek waar je in alle stilte productie kunt draaien en waar je in contact met andere abonnementhouders tot nieuwe ideeën, inzichten en co-creaties komt.

Naast abonnementen werken we ook met dag- en dagdeelkaarten.