Procesbegeleiding

Afgestemd op jouw vraag

Procesbegeleiding

Wil je de effectiviteit van je bijeenkomst vergroten? Een gezamenlijke start maken om aanwezigheid en onderling vertrouwen te vergroten? Wil je leren hoe je dingen (alsnog) bespreekbaar kunt maken om zodoende te werken aan een duurzame werkrelatie? Er zijn diverse thema’s waar je zelf wel eens ondersteuning bij kunt gebruiken. Een aantal thema’s is hieronder weergegeven zodat je alvast een beeld krijgt wat de Droom voor jou kan betekenen. Laat je inspireren en informeer over de mogelijkheden hierin.

Contact

Heb jij een vraag en wil je weten welke aanpak het beste bij je past? Neem dan contact op met Bernadet, zij helpt je graag om je vraag helder te krijgen en mee te denken wat een passend aanbod kan zijn. Dat kan zij zelf zijn of iemand uit het warme netwerk van Droom van Zwolle.
Bernadet is coach, trainer en procesbegeleider in ontwikkelings- en veranderingstrajecten; van individuen, teams en organisaties.
Veranderen, vernieuwen en ondernemen is voor haar een continue wisselwerking tussen hart en hoofd, van binnen naar buiten, van zijn naar doen. Zij daagt je uit om voor de dag te komen, om je eigenheid te verbinden aan je werk, je team, je organisatie en de wereld daarbuiten.

Maak een vrijblijvende afspraak met haar.

Ik wil graag nader kennis maken met Bernadet tijdens een kop koffie/thee.

Ik wil nog wat meer achtergrond informatie over Bernadet Haveman lezen.