Ontwikkeltraject Persoonlijk Leiderschap

In de huidige tijd met alle veranderingen is het een noodzaak om als professional in ontwikkeling te zijn om vernieuwing in jouw organisatie te kunnen realiseren. Het vraagt om jezelf kennen en vanuit jouw herontdekte natuurlijke talent het nieuwe creëren. Samen met professionals uit andere regiolokale organisaties vind je in het unieke traject van Droom van Zwolle sleutels tot vernieuwing in jezelf, voor jezelf en concreet voor je organisatie. Wij noemen dat de weg van inspiratie naar realisatie en wij dagen jou uit om het avontuur met ons aan te gaan!

Persoonlijke ontwikkeling

Het intensieve ontwikkeltraject van het Xperiment is gericht op het vergroten van jouw eigenheid én op projectrealisatie. Duurzame verandering door een continue wisselwerking tussen inspiratie en realisatie. Je krijgt inzicht in jouw eigenheid, voeling met de werking daarvan en je leert hoe je van hieruit meer impact kan maken in je werk. Door gelijktijdig te werken aan een concreet project dat van waarde is voor jouw organisatie kun je deze inzichten meteen toepassen.
Jouw project krijgt extra dimensie doordat je vernieuwende elementen gaat toevoegen. Elementen die wij én professionals uit andere regiolokale organisaties jou aanreiken. Wij leren jou hoe je uit de dagelijkse ratrace kunt stappen, hoe waardevol dat is om aan daadwerkelijke vernieuwing toe te komen. De realisatie van jouw project ga je koppelen aan tijdruimte, aan de hand van het Octaaf; een wetmatigheid die voortkomt uit de samenwerking tussen scheppingstijd en natuurlijke tijd.

Gedurende het Xperiment word je gedragen door iemand uit jouw organisatie zodat jouw inzichten, jouw vernieuwing direct kan landen in de organisatie.

Aan het Xperiment hebben al veel verschillende organisaties meegedaan. We hebben dit zichtbaar gemaakt in ons netwerk Talentvol Zwolle.

Wat deelnemers over het ontwikkeltraject zeggen

“Erg fijn hoe jullie mij, maar ik weet zeker ook de anderen, hebben laten ervaren dat het goed is om ook stil te staan en na te denken.”

“Levenservaring.
Ik vind het erg jammer dat het klaar is. Dit zou ik mijn hele carrière willen blijven doen.”

Procesbegeleiders

Rini te Velthuis – drager
“Mensen bemoedigen om te gaan voor wat ze van harte willen is iets wat ik van nature doe. Mijn talent is ‘wegvrijmaker’. In mijn werk help ik bij het verkrijgen van overzicht, het zien van mogelijkheden en het geven van vertrouwen.”

Bernadet Haveman – trainer
“Mensen aanzetten om het beste uit zichzelf en het leven te halen dat is waar ik warm voor loop. In mijn talent als ‘bezieler’ daag in mensen en organisaties uit om de dingen te doen die echt bij ze horen, dingen die wezenlijk kloppen.”

Ervaringsverhalen van deelnemers aan het Xperiment

Praktisch

 • Duur en omvang
  Het Xperiment heeft een doorlooptijd van bijna 7 maanden en omvat  2-wekelijkse groepsbijeenkomsten van een dagdeel gericht op eigenheidsontwikkeling en projectrealisatie. Wij nodigen je uit om na alle groepsbijeenkomsten de hele dag te blijven werken bij Droom van Zwolle voor uitwisseling en samenwerking met deelnemers uit de andere organisaties.

  Tussentijdse individuele begeleiding: 2 individuele coachsessies welke naar behoefte kunnen worden ingepland.

  Halverwege het Xperiment: bedrijfsbezoek aan deelnemer en drager.

  Naast de groepsbijeenkomsten werk je aan een project. Afhankelijk van de omvang van je project ben je hier in het tweede deel van het programma gemiddeld een dagdeel per week mee bezig.

 • Data
  15 januari   08.30 – 10.30 uur kickoff voor deelnemers en dragers
  15 januari   10.30 – 16.00 uur Ontmoeting voor deelnemers
  29 januari   08.30 – 13.00 uur
  12 februari  08.30 – 13.00 uur
  26 februari   08.30 – 13.00 uur
  12 maart     08.30 – 16.00 uur (hele dag)
  26 maart    08.30 – 13.00 uur
  9 april    08.30 – 13.00 uur
  23 april  08.30 – 13.00 uur
  7 mei      08.30 – 13.00 uur
  21 mei     08.30 – 13.00 uur
  4 juni        08.30 – 13.00 uur
  18 jun       08.30 – 13.00 uur
  2 juli         08.30 – 13.00 uur ‘Oogsten’ met deelnemers en dragers
 • Groepsgrootte
  Maximaal 9 deelnemers uit verschillende regiolokale organisaties.
 • Opleidingsniveau
  Een persoonlijke intake is onderdeel van het programma. We stellen geen eisen aan het opleidingsniveau om deel te nemen aan dit programma.
 • Locatie
  Droom van Zwolle, Koestraat 35 in Zwolle
 • Contact
  Bij aanvang van het programma stellen we een WhatsApp groep samen voor makkelijk en snel contact.
  Vragen kun je ook altijd stellen per mail. We reageren daar natuurlijk zo snel mogelijk op, maar altijd binnen 24 uur.
 • Kosten Xperiment
  € 3.850,-

  Hierin is opgenomen:

  14 groepsbijeenkomsten
  2 individuele coachgesprekken voor deelnemers
  Bedrijfsbezoek aan deelnemer en drager in de eigen organisatie
  Abonnement bij Droom van Zwolle (FLEX25)
  Diverse materialen, locatiekosten, catering waaronder koffie/thee en (h)eerlijke lunches

  De prijs is exclusief BTW

Ik meld mij aan

Wil je mee doen aan het volgende Xperiment bij Droom van Zwolle of denk je erover? Neem dan contact op voor een intakegesprek via e-mail: rini@droomvanzwolle.nl of mobiel: 0625051407

Alternatief

© Copyright - Droom van Zwolle