Stressreductie

Ben jij … Vermoeid? Gespannen? Een piekeraar of perfectionist?
Heb je het gevoel dat je tijd te kort komt? Dat je het allemaal alleen moet doen of dat je het allemaal moet kunnen? Kortom, houd je een heleboel ballen in de lucht en weet je niet goed hoe je grip krijgt op je eigen leven?
Leer hoe je weer in balans kunt komen. Vind sleutels voor geluk en vitaliteit in je leven.

Het unieke van deze training is de combinatie van coaching en ervaringsgericht werken. Je krijgt vanuit beide invalshoeken inzicht in je persoonlijke gedragspatronen. Patronen die ertoe kunnen leiden dat je minder effectief bent, dat je vast loopt, of dat je ziek wordt. In de training word je op actieve wijze bewust gemaakt van je eigen denken, voelen en handelen. En je gaat ontdekken hoe je jouw patronen kunt doorbreken. Ongezonde stress neemt af en je krijgt meer ruimte voor plezier en ontspanning in je leven.

Waarom deze training?
Er wordt vanuit verschillende kanten aan ons getrokken. Met als gevolg volle agenda’s, zowel op het werk als in de privé-situatie. Dit kan een gevoel van overbelasting geven. Dat maakt dat je aan het einde van de dag moe en uitgeput bent. Op langere termijn kan dit zelfs als gevolg hebben dat je uit balans raakt.
Als je je eigen grenzen kunt bewaken en keuzes kunt maken die voor jou goed zijn ervaar je meer geluk en vitaliteit in je leven. Je levenskwaliteit neemt toe. Je zult merken dat je (af en toe) best hard kunt of wilt werken, maar dat je niet meer streeft naar perfectionisme op alle fronten. Je bent effectiever, leuker en vitaler als je keuzes maakt die vanuit jouzelf komen. Je bent pas dan in staat om het beste te geven. Dat is waardevol voor jou én je omgeving.

Wat deelnemers over de training zeggen

“De training was fantastisch, stapsgewijs leer je naar je eigen lichaam en geest te luisteren. Je leert (weer) om jezelf te kunnen zijn, om je eigen ik te beschermen en te waarborgen maar ook om het plezier in je leven terug te vinden!”

Trainers

Wendy Rientjes – trainer / coach

“Het komt goed! Zo sta ik in het leven en vanuit dat vertrouwen werk ik. Ik geloof in de kracht van ieder mens. Iedereen heeft een vuurtje dat hij/zij kan laten branden. Soms, als het vuur gedoofd is, heb je hulp van buiten nodig. Ik kan je leren, je laten weten en je laten begrijpen hoe je het vuur weer kan laten oplaaien.”

Emmy van Marrum – psychomotorisch therapeut

“Mensen die vastgelopen zijn letterlijk en figuurlijk in beweging zetten. Het is mijn passie om mensen te verrassen in wat hun mogelijkheden zijn, om dichte deuren te openen en samen te ontdekken wat zich daarachter bevindt.”

Praktisch

 • Duur en omvang

  De training heeft een doorlooptijd van 4 maanden. De trainingen vinden plaats op vrijdagmorgen van 9.00 tot 13.00 uur inclusief lunch.

 • Groepsgrootte
  Kleine groep van maximaal 6 deelnemers.
 • Opleidingsniveau
  We stellen geen eisen aan het opleidingsniveau om te kunnen deelnemen. Een persoonlijke intake is onderdeel van de training.
 • Locatie

  Droom van Zwolle, Koestraat 35 in Zwolle.

 • Kosten training
  € 2450,- Excl. BTW


  Hierin is opgenomen:

  10 dagdelen training
  2 individuele coachsessies à 1 uur
  Lesmaterialen, tussentijdse begeleiding/vraagbaak (e-coaching)
  Locatiekosten, catering waaronder koffie/thee en (h)eerlijke lunch

  Voor de community van Droom van Zwolle geldt een korting van10%.

Ik meld mij aan

© Copyright - Droom van Zwolle