• Intervisie Ondernemerschap

  Versnel de ontwikkeling van jezelf en anderen

Begeleide Intervisie

Vraag je jezelf weleens af hoe je kunt groeien in ondernemerschap? Loop je weleens tegen vragen aan waar je alleen niet uitkomt? Zie je de meerwaarde van een vertrouwde groep van professionals, die je de juiste vragen stellen, je perspectief verruimen en die je inspireren om de juiste stappen te zetten?

Er zijn veel professionals in onze regio die een persoonlijke ontwikkeling hebben doorgemaakt en van daaruit bewust ondernemen. Zij werken zogezegd: “van binnen naar buiten”. Droom van Zwolle wil juist deze ondernemers op een professionele manier ondersteunen in hun ondernemerschap in de vorm van een begeleide intervisie.

De begeleide intervisie is erop gericht om de wijsheid van de groep te benutten bij het vinden van antwoorden op de vragen die jij en de andere deelnemers hebben. Je krijgt daarnaast de gelegenheid om de groep iets vanuit jouw expertise te laten ervaren. Dit is waardevol voor je eigen ontwikkeling en je maakt zichtbaar aan de anderen waar men jou voor kan inschakelen.

Programma

Bijeenkomsten van drie uur, inclusief samen eten.

• Check-in
Start met een check-in waarin wordt gedeeld “Wat speelt er?” Dat kan persoonlijk of werkgerelateerd zijn.

• Vraag
Een van de deelnemers brengt een vraag in. Iedereen komt een keer aan de beurt en ontvangt de wijsheid van de groep. De procesbegeleider stemt de vraag en de gekozen werkvorm met de betreffende deelnemer af.

• Aanbod
Iedere deelnemer heeft drie kwartier om de groep iets te laten ervaren van zijn of haar werk. De deelnemer ontvangt feedback van de groep. Als vanzelf krijgt de groep ideeën waar jouw expertise van waarde kan zijn.

• Leervraag
Gedurende het intervisietraject werk je aan een door jou geformuleerde leervraag.

Procesbegeleiders

Rini te Velthuis is een ervaren mediator en procesbegeleider. Hoewel zij haar hele leven met conflicten werkt, droomt zij van harmonie.  Zij werkt onder andere met dialoog en Deep Democracy.

Bernadet Haveman begeleidt ontwikkelings- en (cultuur)veranderingstrajecten waarin talent, eigenheid, autonomie en creatie centraal staan. Ze laat zich al jaren inspireren door de Ubuntu-filosofie: “Ik ben omdat wij zijn’. Het sluit naadloos aan op haar visie op talent: ‘Jij bént een talent en daarmee die ene waardevolle schakel in het geheel’.

Groei in ondernemerschap en het realiseren van je doelen. Trek op met andere ondernemende professionals uit je regio en vergroot je zichtbaarheid en impact. Bouw een warm netwerk om je heen.

Praktisch

 • Data
  Zodra er een groep van 6 deelnemers is, start de intervisie.
  Data en tijdstippen worden in overleg met alle deelnemers vastgesteld.
 • Groepsgrootte
  Maximaal 8 deelnemers.
 • Locatie

  Droom van Zwolle, Koestraat 35 in Zwolle

 • Voorwaarde voor deelname
  Abonnementhouder binnen Droom van Zwolle of (ex)deelnemer in één van onze intensieve ontwikkeltrajecten (Xperiment of Werken vanuit je Talent)

  Ervaren professional (zoveel mogelijk werkzaam in verschillende branches)

  Werkt “van binnen naar buiten” of wil dat doen.

 • Kosten intervisie
  € 760,- Excl. BTW voor abonnementhouders

  € 970,- excl. BTW voor niet-abonnementhouders.

  Dit is inclusief organisatie, locatie, diner en procesbegeleiding.

  We waarderen het als abonnementhouders op deze manier willen investeren in ontwikkeling van zichzelf en anderen. Abonnementhouders dragen daarmee bij aan de missie van Droom van Zwolle. We halveren de kosten van je abonnement bij Droom van Zwolle gedurende de maanden dat je deelneemt aan het intervisietraject.

Ik meld mij aan

© Copyright - Droom van Zwolle