BEGELEIDE INTERVISIE ONDERNEMERSCHAP

Loop je weleens tegen vragen aan waar je alleen niet snel uitkomt? Zie je de meerwaarde van een vertrouwde groep van professionals, die je perspectief verruimen en die je inspireren? Zie je de waarde van de juiste vragen die jou op een andere manier aan het denken zetten?

Groei en ontwikkeling

Bewust af en toe op een waardevolle manier stil staan versnelt de ontwikkeling van jouw ondernemerschap.

Droom van Zwolle ondersteunt ondernemers op een professionele manier in hun ondernemerschap in de vorm van een begeleide intervisie. De begeleide intervisie is erop gericht om de wijsheid van de groep te benutten bij het vinden van antwoorden op de vragen die jij en de andere deelnemers hebben. Deelnemers leren elkaar en elkaars onderneming goed kennen. Als vanzelf ontstaan waardevolle, nieuwe verbindingen.

Gericht op jouw ontwikkeling

• Check-in
Start met een check-in waarin wordt gedeeld wat er speelt. Na de check-in wordt bepaald welke vraag van de deelnemers die bijeenkomst centraal staat.

• Intervisie
De procesbeleider helpt de vraag van de desbetreffende deelnemer te verhelderen.
Het kan gaan over een gewenste verandering in de onderneming (meer of andere klanten, al dan niet samenwerken) of een persoonlijke vraag (te druk, balans werk/privé, focus). Als de vraag duidelijk is zorgt de procesbegeleider dat de deelnemer zoveel mogelijk wijsheid van de groep ontvangt. Daarna trekt de procesbegeleider zich met de deelnemer terug en helpt de deelnemer om de verkregen wijsheid te vertalen naar concrete besluiten op korte en lange termijn.
De intervisie werkt verdiepend en verbindend. Het leidt tot werkelijke stappen. Omdat je elkaar gedurende het jaar een aantal keren ziet, kan het nog verder doorwerken en reizen de deelnemers daarin met elkaar mee. Iedere deelnemer komt een keer aan de beurt.

• Samen eten
Na afloop samen nog iets eten maakt het af. In de informele setting kan nog even worden nagepraat en kunnen vaak ook de andere vragen die tijdens de check-in naar boven zijn gekomen, nog even worden besproken.

Wat deelnemers over de intervisie zeggen

“Groei in ondernemerschap en het realiseren van je doelen. Trek op met andere ondernemende professionals uit je regio en vergroot je zichtbaarheid en impact. Bouw een warm netwerk om je heen.”

Programma details:

 • Bijeenkomsten van drie uur, inclusief samen eten.
 • Een groep bestaat uit 4 – 6 personen
 • Startdatum: zodra er 4 personen zijn wordt in overleg de startdatum bepaald
 • Investering: €575,-

Meer informatie ontvangen >

Rini is een ervaren mediator en procesbegeleider. Haar talent is wegvrijmaker. Ze brengt inzicht, overzicht, vertrouwen, mogelijkheden, zodat het weer verder kan gaan. Zij werkt onder andere met dialoog, deep democracy en kampvuurgesprekken.

Ik wil graag tijdens een kop koffie/thee kennismaken.

Ik wil graag de flyer downloaden voor meer informatie.

Ik wil nog wat meer achtergrond informatie over Rini

Praktisch

 • Data

  Zodra er 4 deelnemers zijn wordt in overleg de startdatum bepaald.

 • Groepsgrootte
  4 tot 6 deelnemers
 • Locatie
  Droom van Zwolle, Koestraat 35 in Zwolle
 • Kosten intervisie
  € 575,-
  Dit is inclusief organisatie, procesbegeleiding, gebruik locatie, en gezamenlijk diner. Exclusief BTW.