• APK voor talent

  Zorg dat je fris blijft

Workshop

Jij hebt eerder deelgenomen aan een training bij ons waarin je zicht hebt gekregen op je talent en datgene dat je daarbij in de weg staat (je draak, je saboteur). Weet je het allemaal nog of kun je wel een oppepper gebruiken? Je talent heeft regelmatig onderhoud nodig. Even bewust stilstaan, opfrissen, bijschaven, wat sleutelen hier en daar en vol glans weer verder…

Wij zijn erg benieuwd of het je lukt om je talent meer en meer te integreren in je dagelijks bestaan. Aangezien het onze missie is dat jij gaat doen waarvoor je in de wieg bent gelegd organiseren wij dit jaar ook weer de “APK voor Talent”. Een workshop van een dagdeel waarin we samen nog eens goed stilstaan bij je talent en de werking ervan. En vanzelfsprekend staan we ook stil bij je drakerij, want het kan maar zo zijn dat je draken zo actief zijn dat je talent niet vol in het licht komt te staan.

Na een check-in gaan we meteen aan de slag met een aantal oefeningen. We gaan schrijven, verbeelden, uitwisselen. Aan het eind van de workshop heb jij e.e.a. bijgesteld, fine-getuned, opgepoetst en uitgediept.

Het maakt niet uit of je ex-deelnemer bent van ‘Ken je talent’, ‘Werken vanuit je talent’, ‘Ik ga staan voor mijn talent’ of het Xperiment.

Trainer

Bernadet Haveman begeleidt ontwikkelings- en (cultuur)veranderingstrajecten waarin talent, eigenheid en autonomie centraal staan.

Praktisch

 • Kosten workshop
  € 50,- Excl. BTW

  Hierin is opgenomen:
  Workshop van een dagdeel
  Locatiekosten, catering waaronder koffie/thee en lunch

  Voor abonnementhouders van Droom van Zwolle zijn er geen kosten aan verbonden.

 • Locatie
  Droom van Zwolle, Koestraat 35 in Zwolle

Ik meld mij aan

© Copyright - Droom van Zwolle