Voor jou

Meer impact maken met wat je het liefste doet

Trajecten voor persoonlijke ontwikkeling

Wil je meer uit jezelf halen? Ben je toe aan groei en ontwikkeling van jouzelf? Misschien heb je het idee om een cursus persoonlijke ontwikkeling te volgen?
Cursussen bieden wij niet. Wat wij wel bieden zijn individuele coaching en intensieve ontwikkeltrajecten in groepsverband waarbij je leert en ervaart hoe je verkregen inzichten kunt integreren in je leven en in je werk. Kortom volop mogelijkheden voor inspiratie, inzicht, integratie en creatie. Droom van Zwolle biedt alle ruimte om te ontdekken ‘waar jij van bent’, waar je écht van droomt en wat je in de weg zit, je patronen, je tegenkracht, gedoe. Wij helpen je graag verder om voluit tot bloei te komen!

Laat je inspireren door de blogs die onlangs zijn geschreven door voormalig deelnemers van onze ontwikkelingstrajecten.

Groei en ontwikkeling ontstaan niet ‘zomaar’. Misschien herken je belemmeringen die hieronder staan. Klik op de buttons voor meer informatie daarover.

Lees hieronder welke ontwikkeltrajecten wij voor jou hebben. Wij gaan graag met je in gesprek over jouw wensen en doelstellingen.

Werken vanuit je unieke waarde

Wil jij jouw unieke waarde volledig benutten en echt doen wat je beweegt en daarmee impact maken?
Duurzame verandering start bij inzicht krijgen in jouw eigenheid en voeling krijgen met de ‘werking’ van jouzelf. Het gaat hierbij over je kracht (je unieke talent, je kernkwaliteiten, je drijfveren en je persoonlijke waarden) én je tegenkracht (je patronen, je gedoe).

Als je je eigen pad gaat volgen ga je jezelf en jouw eígen ideeën daadwerkelijk verbinden aan jouw werk of aan jouw projecten. Dat is de weg van inspiratie naar realisatie.

Krijg onder begeleiding van Droom van Zwolle zicht op de bedoeling van jou, op jouw hartewensen, jouw ‘waarom’ en realiseer van daaruit jouw droomproject(en) voor jouw droomklanten.

Je werking verdiepen

Voor leiders en ondernemers in onze regio bieden we de mogelijkheid van begeleide intervisie. Begeleide intervisie is een goede stok achter de deur om scherp te blijven, nieuwe inspiratie te krijgen en plannen daadwerkelijk in de praktijk te brengen. Deelnemers ervaren de wijsheid van een met zorg samengestelde groep en vergroten hun netwerk in de regio.

Coaching en Procesbegeleiding

Heb jij een vraagstuk waar je graag individueel aan wilt werken? Zoek je naar nieuwe perspectieven?

Droom van Zwolle biedt op heel diverse thema’s in relatie tot werk individuele coaching of procesbegeleiding aan.

Samen werken

Hoe verbind jij jouw talent, jouw ideeën en jouw werk aan dat van anderen? Hoe zorg je ervoor dat jij de juiste dingen doet en de dingen waar jij niet van bent over kan laten aan anderen?
Samenwerken is de sleutel. Maar hoe doe je dat zorgvuldig en gelijkwaardig? We kennen allemaal de worstelingen, het afhaken, het gedoe in samenwerken. Vanwege verschil in inzichten of werkwijzen of omdat mensen zich niet gehoord voelen. Wil jij leren hoe je elkaar écht kunt benutten? Verdiep je dan eens in de filosofie en werkmethode Deep Democracy. Ben jij leider en heb je het gevoel dat je de ideeën van de mensen nog niet ten volle kan benutten? Het Kampvuurgesprek is een  vergadervorm die gebaseerd is op dialoog, zonder oeverloze discussies.

Iets voor jou?

Hoe weet je welke aanpak het beste bij jou past? Individueel of in groepsverband?
Wil je hier een goed, vrijblijvend gesprek over? Neem dan contact met ons op.

Ik wil graag tijdens een kop koffie/thee ontdekken welk ontwikkeltraject bij mij past.

Ik twijfel nog een beetje…

Elke verandering begint bij één iemand; om dingen écht gedaan te krijgen heb je ook anderen nodig. Bekijk onze programma’s voor teams en organisaties.