• Droombaan

    Werken als gastheer / gastvrouw in een dedicated team!

Droom van Zwolle, een plek om te ontmoeten, groeien en ontwikkelen. Gasten vinden het keer op keer fijn om te komen en om terug te keren. Zij ervaren een mooie sfeer en oprechte belangstelling voor wie ze zijn. Dat is écht de bijdrage van de gastvrouw of gastheer, het visitekaartje van de Droom.

  • Ben jij die gastvrouw of gastheer waarmee we ons huidige Droom-team willen uitbreiden?
  • Ben jij het organisatietalent dat ook buiten de lijntjes durft te kleuren? We vinden het super als je ons verrast met je ideeën en inzichten. Je creativiteit en je talent om kansen te zien waar wij ze eerder niet zagen, wij worden er blij van. En ben jij ook zelf steeds op zoek naar groei en ontwikkeling?
  • Ben jij een echt communicatietalent? Een verbinder tussen mensen, met inzet ook van je eigen netwerk? Heb jij passie voor sociale media waarop je de Droom graag aan de wereld wilt laten zien?
  • Ben je op zoek naar dynamiek in je werk ? Bij ons is een dag nooit saai, soms moet je even alle zeilen bijzetten en dan weer heb je de tijd om rustig de mail, de offertes en de facturen af te handelen.
  • Ben je goed in het creëren van sfeer? Gastvrijheid zit in jouw DNA? Vind je het fijn als alle ruimten er spic en span uit zien. Vind je het heerlijk om voor onze gasten een gezonde en heerlijke lunch, borrel of iets geheel anders te serveren? Beweging genoeg op een dag, je hoeft zeker niet stil te zitten.

Ben je er uit? Is dit jouw Droom-vacature? Ben je flexibel en voor minimaal 15 uur per week beschikbaar op woensdag, donderdag en vrijdag? Soms ’s avonds en af en toe in een weekend. Ben je woonachtig in Zwolle, schrijf dan je eigen, creatieve motivatie in max 100 woorden aan droom@droomvanzwolle.nl t.a.v. Kirsten Wilke. Voeg je cv toe aan je mail.

Reageer voor maandag 15 juli 10.00 uur! Als jouw motivatie en cv ons over de streep halen, willen we je graag op 18 juli ontmoeten!

Heb je nog vragen?
Bel dan op 038-8536240 en vraag naar Kirsten Wilke.

© Copyright - Droom van Zwolle