Van droom...

Naar doen waarvoor we in de wieg zijn gelegd

Ons verhaal

In 2012 zijn de deuren van Droom van Zwolle geopend aan Koestraat 35. Het resultaat van ons proces van inspiratie naar realisatie!

Wat wij voor ons zagen:
Een bezielde en uitnodigende plek met de bedoeling jou te raken, te inspireren, aan te zetten en te bemoedigen om jouw dromen en die van jouw organisatie waar te maken.
Een verbindende plek met een waardevol netwerk van professionals in onze regio. Professionals die als zelfstandige of in regiolokale organisaties werkzaam zijn.
Een broedplek waar je wordt uitgedaagd om met je idee voor de dag te komen en die in de wereld tot uitdrukking te brengen.

Kortom: een plek waar bevlogen professionals in- en uit vliegen. Waar wij elkaar ontmoeten, samen werken, samen groeien en ontwikkelen. De vogelhuisjes die je in het gehele pand tegen komt staan hier symbool voor. Ze zijn allemaal meegebracht door mensen die Droom van Zwolle een warm hart toedragen.

Met elkaar werken wij aan een meer betrokken en duurzame samenleving!

Met elkaar werken wij aan een meer betrokken en duurzame samenleving!

Droomteam

Bernadet Haveman

Mede-oprichter. ‘Bezieler’, coach en trainer.
Ziet mensen echt en deelt wat ze ziet.
Bekijk haar inspiratiepagina.

Rini te Velthuis

Mede-oprichter. ‘Wegvrijmaker’, mediator, procesbegeleider en sparringpartner. Brengt inzicht, overzicht, vertrouwen. Bekijk haar inspiratiepagina.

Kirsten Wilke

Chef bedrijfsvoering, ‘Hoeder’.
Zorgt graag voor anderen.
Kirsten ziet, regelt, doet!

Anja de Lange

Chef locatie, ‘Positiviteitsbrenger’. Weet als geen ander hoe ze sfeer kan brengen en zaken kan relativeren. Heeft altijd een luisterend oor.

Jitske Baarsma

Schaalwerker, ‘Observeerder’. Ze ziet het, ze kan dingen mooi maken, het er mooi uit laten zien en ze is creatief. Zij zorgt ervoor dat het er spic en span uitziet bij ons.