Online impact maken

Een event zoals een masterclass, boekpresentatie, ronde tafelgesprek of een inspiratiebijeenkomst bezoeken is lastig door alle maatregelen die nu van kracht zijn. Online impact maken is dan de oplossing door middel van een hybrid event. Een klein aantal mensen is op de locatie aanwezig en een groot aantal mensen volgt jouw event online.

Binnenkort is dit mogelijk door de samenwerking die Droom van Zwolle aangaat met Showdesign. De locatie is goed aangekleed en de ruimte is geschikt voor jouw bijeenkomst. Door de juiste opstelling, de juiste techniek en eventuele technische ondersteuning zoals een zoomhost hoef jij je alleen maar op de inhoud te richten. Wij zorgen ervoor dat jouw publiek betrokken is.

De bijeenkomst wordt live uitgezonden en wordt opgenomen zodat je alles rustig terug kunt kijken. Je kunt ook kiezen voor opnemen, bewerken en later uitzenden. Door het gebruik van meerdere camera’s, de juiste verlichting en de technische ondersteuning ziet jouw bijeenkomst er zeer professioneel uit.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we vertellen je graag meer.