On Track in Cibap Next

Samenwerking met Cibap Next

Cibap Next en Droom van Zwolle zijn begin dit jaar een samenwerking aangegaan om talentontwikkeling aan te bieden. De talentontwikkeling zal onder de naam Talent Ontwikkel Module (TOM) worden vorm gegeven. TOM is een intensief traject waarin de deelnemers op zoek gaan naar hun talent en hun eigenheid en dit door middel van creativiteit vormgeven en inzetten in hun toekomstplannen. Na afloop van TOM kunnen de deelnemers bewust en met zelfvertrouwen kiezen voor een vervolg-opleiding, het starten van een onderneming, of baan die écht bij ze past. TOM daagt de deelnemers uit om het unieke wat binnenin leeft naar de buitenwereld te brengen. Cibap Next is een initiatief van vakschool Cibap.

On Track geïntegreerd in TOM

Aanleiding voor Cibap Next om de Talent Ontwikkel Module vorm te geven is dat zij ook merken dat er veel afgestudeerde jongeren zoekende zijn naar wat echt bij hen past, die twijfels hebben of hun vervolgstudie wel de juiste is of die niet zo goed weten hoe ze moeten beginnen met werk waar zij zelf volop ideeën over hebben. Droom van Zwolle is gevraagd het ontwikkeltraject On Track te integreren binnen TOM. Zo worden twee werelden samengevoegd waarbij iedere organisatie datgene gaat doen wat echt bij haar hoort, ‘waar zij van is’. Het belooft een veelzijdig en creatief persoonlijk ontwikkeltraject te worden!
TOM wordt voor de zomer gelanceerd. Houd de informatiekanalen van Cibap Next en Droom van Zwolle in de gaten.

Ontwikkeling professionals Cibap

Momenteel doorlopen vier professionals van Cibap een maatwerkprogramma ‘Werken vanuit je talent’ als eerste stap om goed kennis te kunnen maken met de werkwijze van Droom van Zwolle. De exacte invulling en lancering van TOM is onderdeel van dit maatwerkprogramma.

Onze droom reikt verder

Wij dromen ervan dat wij met elkaar meer impact kunnen maken. Zie voor je hoe ver de beweging uit kan reiken als meer mensen erop uit zijn om talent te herkennen en maximaal tot bloei te laten komen. Hoe het zou zijn als meer mensen toegerust zijn om anderen te begeleiden in het proces van idee naar realisatie. Naast onze huidige dienstverlening gaat onze droom over het opleiden van professionals. Professionals die daarmee leren duurzame veranderingsprocessen te begeleiden. Op individueel niveau, organisatieniveau en daarbuiten.