On Track gaat binnenkort van start!

Misschien ben jij, of ken jij, een jongere die het gevoel heeft vast te lopen. Misschien heb je twijfels over je schoolkeuze of denk je eraan om voortijdig school te verlaten. Misschien ben je al gestopt, of klaar met je opleiding, en weet je niet hoe je nu verder moet…
On Track is er voor iedere jongere die er aan toe is om regie te nemen in zijn/haar eigen (leer)proces. ‘On Track’ is een traject dat zich richt op ‘your own track’. Terug naar datgene waar jij van nature goed in bent, met focus op mogelijkheden en kansen die goed aansluiten bij wie jij in wezen bent. 

Het ontwikkelprogramma On Track ondersteunt jou bij het benoemen en inzetten van je unieke waarde. Wij geloven er in dat jij heel goed in staat bent om zelf te benoemen ‘waar jij van bent’ en in welke omgeving dit het beste tot uiting kan komen.

Dit voorjaar starten we met een nieuw programma. De doorlooptijd is ongeveer 4 maanden zodat jij voor de zomervakantie een beeld hebt wat jij wilt gaan doen. Dat kan zijn dat je bewust gaat kiezen voor een opleiding die bij je past of de verbinding met werk gaat maken.

Wil je meer weten? Of kennis komen maken? Bel of mail dan met Bernadet Haveman!
M: 0681489055
E: bernadet@droomvanzwolle.nl of teamontrack.nu