Agenda

Doe mee en ontdek wat je vanuit inspiratie kunt realiseren….

Agenda

Uitgelicht

Ben jij er aan toe om nieuwe wegen te bewandelen? Wij starten in november weer met onze ontwikkeltrajecten. Houd deze pagina in de gaten voor de programmering.
Heb je in de tussentijd een vraag voor coaching of wil je een maatwerktraject bel dan met Bernadet op telefoonnummer 0681489055.

Nieuwe wegen voor je werk

Start november 2021

Het intensieve ontwikkeltraject ‘Nieuwe wegen voor je werk’ is voortgekomen uit ons eerdere programma ‘Werken vanuit je talent’. Het zijn nieuwe tijden en daardoor zijn nieuwe wegen te ontdekken. Voor jou en voor onszelf! Het ontwikkeltraject ondersteunt je bij de (h)erkenning, presentatie en het inzetten van jouw talent en uniciteit, het vergroten van jouw impact en het vinden van wegen om dit tot uiting te laten komen in werk dat voor jou betekenisvol is.

On Track

Start doorlopend. 1-op-1 of in kleine groepjes.

Misschien ben jij, of ken jij, een jongere die het gevoel heeft vast te lopen. Misschien heb je twijfels over je schoolkeuze of denk je eraan om voortijdig school te verlaten. Misschien ben je klaar met je opleiding, en weet je niet hoe je nu verder moet… On Track is er voor iedere jongere die er aan toe is om regie te nemen in zijn/haar eigen (leer)proces. Terug naar datgene waar jij van nature goed in bent, met focus op mogelijkheden en kansen.

Voor meer informatie over onze programma’s neem je contact met ons op

Klik hier