• Zichtbaarheid

    Netwerkinspiratiebijeenkomst

Netwerkinspiratiebijeenkomst

Op donderdag 4 juli is er een netwerkinspiratiebijeenkomst voor iedereen die via een abonnement verbonden is met Droom van Zwolle. We laten ons inspireren door Carlijn Postma, eigenaar van contentmarketingbureau The Post.

Hoe word ik zichtbaar?

We merken dat zichtbaarheid een thema is dat op allerlei manieren speelt. Je ontwikkelt je als professional. Je hebt iets moois te bieden. Hoe treed je ermee naar buiten? Oftewel: hoe word ik zichtbaar?

Er komen vaak allerlei belemmeringen in je op. Wat laat ik wel en niet zien van mezelf? Hoe wil ik overkomen, of juist niet? Wanneer bereik ik de mensen die ik van dienst wil zijn op een goede manier?

Tijdens de netwerkinspiratiebijeenkomst gaan we hierover met elkaar in gesprek. We laten ons inspireren en we gaan er ook direct mee aan de slag.

Op zoek naar de ‘sweet spot’

Carlijn neemt ons mee in de wereld van de contentmarketing. Ze helpt zoeken naar de gemeenschappelijke interesses van jou als merk en jouw publiek. En bij het maken van keuzes in wat jij als persoon graag wilt vertellen en waar jouw publiek in geïnteresseerd is.

Je gaat op zoek naar de sweet spot; dit zijn onderwerpen waar zowel jij graag over vertelt, jouw expertise en interesse ligt, als waar de interesse van je klant ligt. Carlijn stelt jou een aantal vragen die jou handvatten geeft om keuzes te maken over de manier waarop je zichtbaar bent. Hoe je dicht bij jezelf kunt blijven én anderen op een relevante manier mee kunt nemen in jouw verhalen.

Als abonnementhouder ben je welkom op donderdag 4 juli van 16:00 – 19:00 uur bij Droom van Zwolle. We sluiten de bijeenkomst af met een gezellige netwerkborrel en regiolokaal muzikaal talent. Kom je ook? We vinden het fijn als je je even aanmeldt.

Benieuwd hoe je je kunt verbinden met Droom van Zwolle? Lees meer over onze Droomabonnementen, of steun onze projecten als Droomvriend(in) of Droompartner.

Carlijn Postma

Waarom we Carlijn hebben uitgenodigd? Zij is niet voor niets uitgeroepen tot Content Marketing Vrouw van het jaar in 2017; met haar scherpe, frisse kijk op het vakgebied contentmarketing ontwikkelt ze handige instrumenten en methodieken om zichtbaarheid van merken en mensen te verbeteren.

Praktisch

  • Data

    4 juli van 16.00 – 19.00 uur

  • Locatie

    Droom van Zwolle, Koestraat 35 in Zwolle