• Het begint bij jou

    Netwerkinspiratiebijeenkomst

Netwerkinspiratiebijeenkomst

Op 21 november is de eerstvolgende netwerkinspiratiebijeenkomst bij Droom van Zwolle. Tijdens deze halfjaarlijkse bijeenkomsten ben je als abonnementhouder welkom om je te laten verrassen en inspireren over thema’s die te maken hebben met groei en ontwikkeling en regiolokale economie.

Het begint bij jou

Het thema deze editie is: ‘Het begint bij jou’. We maken allemaal bewuste en onbewust keuzes. En geen keuze is ook een keuze. Wat maakt dat je over de keuzes die je maakte of niet maakte een goed gevoel hebt? En wanneer ben je een goede ondernemer of een goed mens? Leid je of lijd je?

We laten ons inspireren door Arjan Kok, eigenaar van Fietstaxi Zwolle. We zijn nieuwsgierig wat wij met z’n allen kunnen leren van zijn ervaringen als het gaat om ons eigen ondernemerschap en leven. Jij ook? Na de sessie drinken we gezellig een borrel en praten we na.

De netwerkinspiratiebijeenkomst met Arjan Kok is op 21 november om 16.00 uur bij Droom van Zwolle. Een specifieke uitnodiging aan onze abonnementhouders voor deze bijeenkomst volgt nog. Ook deel uitmaken van ons netwerk? Lees meer over onze Droomabonnementen.

Arjan Kok

Regiolokaal sociaal ondernemer Arjan Kok van Fietstaxi Zwolle. Wie is de man achter deze succesvolle onderneming? Welke keuzes heeft hij (niet) gemaakt en waarom? Arjan heeft in 1997 de keuze gemaakt om voor zichzelf te beginnen als ZZP-er met KOKON Human Talent Consultancy. Na een aantal jaren als organisatieadviseur, interimmanager en coach actief te zijn geweest, is hij in 2008 gestart met Fietstaxi Zwolle. Een sprong in het diepe: een heuse zoektocht naar de balans tussen ondernemen (winst genereren) en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Hij is 62 jaar, getrouwd met Valerie, vader van vier dochters (36, 31, 14 en 3 jaar).

Praktisch

  • Data

    21 november van 16.00 -19.00 uur

  • Locatie
    Droom van Zwolle, Koestraat 35 in Zwolle