Flexwerk abonnement

Gefocust aan het werk

Flexwerk abonnement

Op de Redactie kun je in alle rust meters maken. Hier wordt je niet gestoord door (telefoon)gesprekken van anderen. Met fijne verstelbare werktafels en comfortabele bureaustoelen voor een ideale werkhouding. De blauwe lounge stoelen lenen zich uitstekend om ontspannen de laatste details door te spreken als het rustig is op de Redactie.

Werk één of meerdere dagdelen per week bij ons. Kies een vorm die bij jou past! Het flexwerkabonnement sluit je af voor de periode van een jaar.

Wil je af en toe flexwerken en niet een abonnement afsluiten? Kom dan een dagdeel of een dag flexwerken. 

Wat zeggen anderen

“Ik werk graag bij de Droom van Zwolle. Een plek die alles in zich heeft om dromen te faciliteren. In Droom van Zwolle komt dromen, denken en doen bij elkaar. De redactieruimte is een rustige werkplek die, alleen al door de inrichting en sfeer, energie geeft en alles laat stromen. Na 2 uurtjes flexwerken heb ik vaak al zoveel inspiratie en focus dat dromen is veranderd in doen. Droom je leven en leef je droom! Voor mij werkt het sinds ik ben gaan flexwerken bij de Droom van Zwolle, dat gun ik iedereen.”

“Een externe “thuiswerkplek” met voordelen van niet thuis zitten. Inspirerende ruimte. Teksten op de muur, voorwerpen. De ruimte is met smaak ingericht. Goed verstelbaar meubilair, fijne verlichting en lekker warm in de winter. De ruimte zit aan de achterkant in het pand en is een soort Backoffice. Geeft rust om goed na te denken en fijn te werken.”

In het kort

 • Prijs
  € 70,-
  Per maand excl. BTW voor een dagdeel flexwerken per week
 • € 140,-
  Per maand excl. BTW voor twee dagdelen flexwerken per week
 • Gebruik Opkamer
  Vanaf twee dagdelen flexwerken in de week maak je per maand 1x gratis 1,5 uur gebruik van de Opkamer
 • Korting
  Vanaf twee dagdelen flexwerken per week ontvang je 10% korting op de huur van de ruimtes en/of deelname aan een training
 • Verbinding
  Uitnodiging voor twee netwerkinspiratiebijeenkomsten per jaar waarbij je mensen ontmoet die aan Droom van Zwolle verbonden zijn

Alternatieven

Meer informatie

Ik wil graag nog wat meer informatie ontvangen over het flexwerk abonnement.