Maak werk van je talent en je talent wijst je de weg!

Misschien twijfel je al langer of je wel op de goede plek zit.
Misschien vraag je je af hoe je meer impact kunt maken in het werk dat je het allerliefste doet.
Misschien heb je een zetje nodig om met voldoende gereedschap de stap te maken naar zelfstandig ondernemerschap.
Het kan ook zijn dat je je baan bent kwijtgeraakt en ondersteuning kunt gebruiken om weer op jouw loopbaanspoor te komen.

Hoe dan ook, in de huidige tijd met alle veranderingen is het belangrijk om scherp te worden en te blijven op datgene wat jij van nature in huis hebt en hoe je dat het liefste tot uiting brengt in je werk. De afgelopen maanden hebben meer dan ooit tevoren zichtbaar gemaakt dat jij aan zet bent om werk te maken van je talent. Wij hebben daar een gaaf ontwikkelprogramma voor: Werken vanuit je talent. We starten na de zomer weer met een nieuw traject en de eerste aanmeldingen zijn al binnen dus zorg dat je op tijd bent met je kenbaar maken.

Het intensieve loopbaantraject ‘Werken vanuit je talent’ ondersteunt je bij de (h)erkenning, presentatie en het inzetten van jouw uniciteit, het vergroten van jouw impact en het vinden van wegen om dit tot uiting te laten komen in werk dat voor jou betekenisvol is.
Uniek in dit loopbaantraject is de continue wisselwerking tussen (jouw) inspiratie en realisatie. Tussen zijn en doen. Wij dagen je uit om jezelf te stretchen, om vanuit nieuwsgierigheid en lef te komen tot vernieuwing en verandering. Ervaringsgericht leren en de verbinding tussen hoofd, hart en handen zijn diep geïntegreerd in het ontwikkeltraject. De inzichten uit de bijeenkomsten worden in de vorm van een individueel project in de praktijk beoefend en toegepast. Dit kan in het huidige werk zijn of in een gewenste werkomgeving. Op basis van de inzichten uit de bijeenkomsten en de ervaringen uit het individuele project word je je meer bewust van jouw eigenheid en krijg je voeling met de werking van jouw talent. Het gaat er hierbij niet zozeer om ‘wat’ je doet, maar ‘hoe’ je het doet en ‘waarom’. Je maakt hiermee een wezenlijke stap om bezield te werken en te leven.

Wil je meer informatie of komen kennismaken? Neem dan contact op met Bernadet of download de flyer.

Werken vanuit je talent geven wij vorm in kleine groepen. Heb je behoefte aan individuele coaching? Kijk dan alvast naar de mogelijkheden op de coachingpagina!