“Ik lig weer op koers”
Margreet Reuvekamp – Marketing & communicatie Cibap vakschool

“Om te kunnen ‘Werken vanuit je Talent‘ moet je wel eerst weten wat je talent is. Bij mij was dat best een zoektocht. Een zoektocht naar mijzelf zo bleek. In de loop der jaren rolde ik in banen die ik kon combineren met een druk gezin en de zorg voor mijn moeder. Zonder dat ik er erg in had kwam ik steeds verder van mezelf te staan. En dan bereik je een punt dat het niet meer zo lekker gaat. Wat wil ik eigenlijk zelf, wat vind ik nu echt leuk om te doen, waar krijg ik energie van?

Ik kwam dichter bij mezelf

Dankzij de training ‘Werken vanuit je Talent’ lig ik weer op koers. Door stil te staan en te reflecteren aan de hand van thema’s kwam ik weer dichter bij mezelf. Hierdoor ontdekte ik opnieuw mijn talent. En misschien nog wel belangrijker, mijn draken. Zij hielden mij af van nieuwe uitdagingen. ‘Daar ben ik niet goed genoeg voor’, ‘dat is niks voor mij’, ‘dat durf ik niet’, ‘die ander kan dat veel beter’, ‘ja maar…..’.

Bij het uitvoeren van mijn “Heilig Project” in het tweede deel van het traject kon ik mij tot mijn eigen verbazing met hart en ziel inzetten en bleef de energie stromen. Wat een prachtige ervaring! Wat ik waardevol vond is om het traject samen met vier anderen aan te gaan. Mensen die je van tevoren niet kent, maar waarmee je toch snel vertrouwd raakt doordat je samen in het diepe springt. En natuurlijk de begeleiding van de coaches Bernadet en Rieneke. Zij houden je een spiegel voor en geven je nieuwe rake inzichten. Dit alles in de mooie locatie van Droom van Zwolle en daar buiten langs de grachten.”

Margreet Reuvekamp is adviseur marketing en communicatie bij Cibap vakschool.