Laat je meevoeren door Kwintessens

Tijdens de ‘intelligente lockdown’ zijn er mogelijk thema’s bij jou naar boven gekomen waar je nu echt mee aan de slag wilt. Omdat je urgentie voelt, omdat het bedrijfsmatig moet, omdat je een andere weg wilt inslaan of moet inslaan. De periode van afgeslotenheid doet wat met ons allemaal.

Wij hebben gemijmerd over ‘wat kan wel’ met de huidige richtlijnen voor een 1,5 m economie. En we hebben mogelijkheden gevonden binnen de beperkingen die er zijn. De huidige tijd vraagt om reflectie en om nieuwe dingen doen. Om focus te krijgen of te houden waar het je echt om te doen is. Dat doen wij ook om zelf in flow te blijven en om anderen in die energie mee te kunnen nemen.

Wij snappen heel goed dat jij behoefte kunt hebben aan een andere aanpak dan het gangbare om met je vraagstukken aan de slag te gaan. Een aanpak die een korte tijdboog heeft, maar wel echt ergens over gaat. Een tijdboog van een dag kan al voldoende zijn om inzicht te krijgen in ‘waar het bij jou in wezen om gaat’. Dat is Kwintessens.

Ga je mee in flow? Letterlijk en figuurlijk. Op het water, wind in de haren, blik op de horizon, vergezichten zien. ‘Prutsen op het water’ noemen wij dat. En ‘prutsen’ dat is het meest onderschatte onderdeel van welk proces dan ook. Maak een afspraak, dan bespreken we je vraag en doen je een passend aanbod. Bijvoorbeeld een hele dag 1-op-1. Of samen met je compagnon of collega met wie je nieuwe wegen wilt inslaan.

Kom aan boord en laat je meevoeren door Kwintessens!