Jongeren On Track gaat na de zomer weer van start!

De zomervakantie is bijna in zicht. Het is een heerlijk vooruitzicht voor onze jongeren dat er weer wat meer ruimte is voor leuke dingen en ontmoetingen. Maar wat is het plan voor het nieuwe ‘schooljaar’? Wij kunnen ons voorstellen dat het lastig voor ze is om keuzes te maken, zeker na de gekke tijd die achter ons ligt en die nu ook nog gaande is.
Twijfelt jouw kind over studie of werk? Of valt het hem/haar zwaar om online te leren? Heeft je kind moeite met het omgaan met alle hevige veranderingen die op dit moment gaande zijn en is een vooropgesteld plan misschien nu toch niet zo’n goed idee? Misschien was er al een plan voor een tussenjaar, om te gaan reizen bijvoorbeeld. Of misschien heeft je kind dat knagende gevoel van niet écht weten of de opleiding waar hij/zij zich voor heeft aangemeld wel de juiste keuze is…

Wij hebben misschien wel het beste plan voor jouw kind voor het nieuwe schooljaar.
Hoe zou het zijn om eerst eens goed op onderzoek te gaan? Onderzoek naar datgene waar je kind van nature goed in is, waar hij/zij echt enthousiast van wordt en wat echt boeit? Om dat vervolgens met enthousiasme te gaan verbinden aan een (school)loopbaan?

In het ontwikkelprogramma On Track leert iedere jongere dat hij/zij zelf het vertrekpunt is. Het programma zet het licht op het unieke talent, persoonlijke waarden en drijfveren dat in ieder van ons aanwezig is. Het maakt saboterende patronen en gedachten zichtbaar. Het maakt je kind wendbaarder en het vergroot het zelfvertrouwen. Met alle opgedane inzichten en ervaringen kan van daaruit een impuls aan de (school)loopbaan worden gegeven. On Track is er voor elke jongere van 16 – 27 jaar uit regio Zwolle die een boost kan gebruiken om zijn/haar eigen pad uit te stippelen.

We starten in september weer met een nieuwe groep van On Track; meer hierover lees je hier.

Wij doen de aanmeldingen en intakegesprekken 1-op-1. Zodra wij zicht hebben op het aantal deelnemers maken wij een concrete planning. Ons streven is om in september te starten, dus laat snel van je horen als je meer wilt weten over dit programma!
Mobiel Bernadet Haveman: 06 81489055