Jongeren kom op!

Het is wat…
En het was al wat….
Keuzes maken, gemotiveerd blijven, focus aanbrengen, inspiratie vinden.
En dan nu zoveel thuis zijn. En een sterke daling van de momenten dat je in contact kun zijn met leeftijdgenoten.
Thuis studeren en moeite met concentreren.
Of misschien weet je helemaal niet hoe je invulling aan je dagen moet geven. Omdat je andere plannen had dit jaar. Een tussenjaar hebt genomen. En in plaats van een leuke bijbaan te hebben zit jij dus grotendeels thuis.

Het is verschrikkelijk moeilijk. Dat zien we en dat horen we. Het raakt ons.
Ons hart gaat altijd al uit naar jongeren die vast dreigen te lopen of die vastgelopen zijn. En ons hart reikt, in deze periode van COVID-19 en de consequenties daarvan, nog verder uit. Wat kunnen we voor jullie betekenen? Waar hebben jullie behoefte aan. Laat van je horen, we zijn er graag voor je. Een aantal mogelijkheden hebben we in ieder geval voor je:

  • Om te klankborden; bel met Bernadet op 06 81489055. Ze maakt graag een afspraak met je.
  • Om gebruik te maken van onze fijne locatie. We hebben iedere dag een aantal plekken beschikbaar voor jongeren die moeite hebben om thuis te studeren. Lijkt het je wat? Check dan even of er een plek beschikbaar is door te bellen op nummer 038 8536240 of stuur een mail naar droom@droomvanzwolle.nl
  • We hebben een gaaf (talent)ontwikkelprogramma ‘On Track‘ waarmee we al heel wat jongeren verder hebben gebracht. Als jij dat wilt gaan we gaan graag met je aan de slag, 1-op-1 en/of in een kleine groep.
  • Wij horen graag jouw ideeën hoe we met elkaar vernieuwing en verbinding kunnen bewerkstelligen zolang de COVID-maatregelen van kracht zijn.

Wees welkom!!