Ik ben op de plek gekomen waar ik thuis hoor

José van der Straten – medewerker klantenservice Delta Wonen – was deelnemer van het ontwikkeltraject Werken vanuit je talent. Zij blikt terug:

“Ik begon aan Werken vanuit je Talent om mijn talent te ontdekken. Verwachtingen had ik niet toen ik aan het ontwikkeltraject begon, alleen de vraag: “Wat kan ik doen met mijn talent?”

Mijn talent is adviseur; ik kan laten zien dat ik een adviseur bèn. Doordat ik me er bewust van ben, kan ik het zien en kan ik het ook daadwerkelijk uitvoeren. Ik heb mijn eigen pad gevonden, dat is het allerbelangrijkste; ik weet wat ik wil.”

Het is een heel mooi traject. Het laat zien welke weg je op kunt gaan ook al komen er dingen op je pad die lastig of confronterend zijn. Ik heb mezelf daarin leren kennen. Dit is echt een traject waar je stap voor stap verder gaat en dan weet je waar je staat. Dit is wie ik ben en daar ben ik blij mee. Het was al aanwezig; ik zet het nu daadwerkelijk en bewust in, ook in mijn werk.

Lees meer over het ontwikkeltraject Werken vanuit je Talent