Hoe we omgaan met Corona

Vooralsnog is onze locatie open als mensen gebruik willen maken van onze ruimtes. We hebben aangepaste openingstijden doorgevoerd. Aankomende week zijn wij open van 10.00 tot 16.00 uur en daarnaast voor de groepen die bij ons gereserveerd hebben. Stem van te voren even af of je onze gast zult zijn.
Onze dienstverlening gaat gewoon door. Je bent van harte welkom.
We zijn een kleinschalig regiolokaal concept en hebben dagelijks kleine groepen in onze locatie. We volgen natuurlijk de adviezen en besluiten vanuit de overheid en nemen alle noodzakelijke extra hygiënemaatregelen.
Verder gaan we er vanuit dat mensen zelf de verantwoordelijkheid nemen om thuis blijven als ze verschijnselen hebben die zouden kunnen duiden op het virus. Als ze deelnemer zijn in onze trajecten zorgen we ervoor dat ze niets wezenlijks missen en hun proces doorgang kan vinden. Wel hebben we besloten dat we onze inspiratiebijeenkomst van 3 april verplaatsen. Een nieuwe datum volgt.

In verband met de gewijzigde openingstijden is arbeidstijdverkorting voor een aantal medewerkers aangevraagd. Het is een ingrijpende maatregel die wij hebben moeten nemen om te anticiperen op de impact die het coronavirus heeft op onze bedrijfsvoering.