“Het heeft wat ik intuïtief al voelde benoembaar gemaakt”
Saar van der Spek – Ondernemer uit Zwolle

Ontwikkeltraject Werken vanuit je talent was voor mij een intens traject. Een bijzondere persoonlijke zoektocht naar waar mijn kracht zit, vaak heel inspirerend en regelmatig ook confronterend.

Ik ben bij het antwoord gekomen op een manier die ik niet verwachtte

Ik had gedacht dat ik praktisch geleid zo worden tot de vraag: waar ligt mijn kracht en wat kan en moet ik er mee doen in mijn werkende leven. Een wat meer geijkt loopbaantraject dan het daadwerkelijk is. Ik ben wel bij het antwoord gekomen maar niet op een manier die ik verwachtte. Wel op een manier die veel meer inzicht geeft en impact heeft. Ik heb geleerd om het talent dat ik heb te benoemen. Er trots op te zijn en als dat dan mijn talent en passie is: het ook te gebruiken en te laten zien. Het centraal te zetten in mijn werk en leven en ermee te gaan werken in plaats van in plaatjes van anderen proberen te passen.

Ik heb inzicht in mijn eigen kracht en valkuilen

Ik ben blij dat ik het traject heb gevolgd, juist in een overgangsperiode van werk naar zelfgekozen ontslag en een nieuwe stap als zelfstandige. Het heeft me erg geholpen en juist doordat de laatste sessies zo mooi samenvielen met de eerste weken in mijn eigen bedrijf heeft het me heel erg gesterkt en vertrouwen gegeven dat ik op de goede weg zit. Het traject heeft me inzicht gegeven in mijn eigen kracht en valkuilen, maar ook in het hoe en waarom van mijn onvrede in mijn laatste baan. Het heeft wat ik intuïtief al voelde benoembaar gemaakt, en daardoor kan ik in de toekomst ervoor zorgen dat ik keuzes maak die nog beter bij mij passen.

Door de methodiek van Bernadet aan de hand van de Latifa-meditatie kom je weg van de dagelijkse sores terwijl die er wel mag zijn. Er zit een heel sterke opbouw in het traject die reikt voorbij de waan van de dag. De inzichten en spiegels die je meekreeg vanuit de groep helpen om dingen in jezelf te herkennen en te accepteren of juist te veranderen.