Help jij mee impact maken?

Wat zou er gebeuren als iedereen écht ging doen waar hij of zij voor in de wieg was gelegd? Hoe zou onze wereld er dan uitzien?
‘On Track’ is, geboren uit de maatschappelijke missie van Droom van Zwolle, een ontwikkeltraject voor jongeren die – op welke manier dan ook – vastlopen in hun leven of op school.
Na een aantal succesvolle pilots in de afgelopen jaren rollen we in 2019 ‘On Track’ verder uit.

Ons doel? Dit jaar minimaal 20 jongeren de richting helpen vinden die bij hen past! Kun je je voorstellen welke energie dat losmaakt? Je kunt ons daarbij helpen, want impact maken kunnen we niet alleen. Dat doen we samen!
De funding voor de doelstelling van ‘On Track’ in 2019 is voor de helft gerealiseerd. Ook hebben de eerste deelnemers voor het traject zich gemeld. Dat motiveert ons om er vol voor te gaan en we doen nu een beroep op jou! We hebben partners en vrienden om ons heen nodig die zich verbonden voelen met onze missie om vastgelopen jongeren uit onze regio vleugels te geven.

Regiolokale organisaties, of onderdelen daarvan, kunnen Droompartner worden. Een Droompartner ontvangt met korting kwalitatief goede dienstverlening voor haar eigen organisatie en maakt het werk van Droom van Zwolle voor jongeren in onze regio mogelijk. De weg van inspiratie naar realisatie in optima forma!
Wil je onderdeel uitmaken van een netwerk dat de onontdekte kracht van Zwolle naar boven brengt, maar past een Droompartnerschap niet? Word dan Droomvriend(in)! Dat kan al vanaf € 111,- en zoveel meer als je kunt en wilt bijdragen € 222,-, € 333,-…)
Droompartners en Droomvriend(inn)en vormen samen een waardevol netwerk!
Lees snel verder en word Droompartner of Droomvriend(in)….