Vergaderen en lunchen

‘Bewust en genieten’ dat zijn de uitgangspunten voor onze dranken en maaltijden. Voeding voor de ziel noemen wij dat. Onze dranken zijn uitsluitend biologisch en onze maaltijden zijn hoofdzakelijk biologisch en vegetarisch. Er wordt gebruik gemaakt van alles wat onze regio te bieden heeft en daarom wordt enkel ingekocht bij regiolokale leveranciers. Hieronder een overzicht van de verschillende lunchopties.

Italiaanse lunch

Foccacia’s belegd met Italiaanse kaas, tapenade of gegrilde groenten. Frisse salade met rucola, olijven, Italiaanse kaas, zongedroogde tomaatjes, pijnboompitten afgemaakt met een mix van balsamico azijn en olijfolie. Geserveerd met melk en karnemelk.

Deze lunch is op maandag niet beschikbaar.

Italiaanse lunch € 10,00 excl. btw per persoon.

Hemelse lunch

Biologische lunch van verschillende soorten brood belegd met verrassende lokale producten. Een seizoensgebonden soep en een glaasje yoghurt voorzien van wisselende topping maakt het geheel af. Geserveerd met melk en karnemelk.

Hemelse lunch € 12,00 per persoon excl. btw.

De lunch is uit te breiden met een salade, meerprijs € 1,50 excl. btw per persoon.

Sandwich lunch

Biologische sandwichlunch met gegrilde paprika en rode pesto, oude kaas en chioggia-bietjes of huisgemaakte vegan bacon, vegan mayonaise met tomaat en komkommer.  Een frisse salade met veel groentes, bulgur, notenbrunch en kruidige hummusdressing. Een weckpotje met Griekse yoghurt, fruit en granola. Geserveerd met melk en karnemelk.

Sandwich lunch € 12,00 excl. btw per persoon.

Deze lunch is uit te breiden met een energy shake, verse jus d’orange of een groene shake, meerprijs € 4,00 excl. btw per persoon.

Sandwich lunch met soep

Biologische sandwichlunch met gegrilde paprika en rode pesto, oude kaas en chioggia-bietjes of huisgemaakte vegan bacon, vegan mayonaise met tomaat en komkommer.  Een frisse salade met veel groentes, bulgur, notenbrunch en kruidige hummusdressing. Een seizoensgebonden soep. Een weckpotje met Griekse yoghurt, fruit en granola. Geserveerd met melk en karnemelk.

Sandwich lunch € 15,00 excl. btw per persoon.