“Zakelijk en menselijk”
Linda Schulte – Marketing & communicatie Theben

Linda Schulte – adviseur/coördinator marketing, communicatie en projectmanagement Theben – over het ontwikkeltraject ‘Werken vanuit je talent’:

Het heeft mij geholpen om mijn plek in te nemen

“Ik vond het heel leuk om dit traject in een groep te volgen. Dit was voor mij een soort training op zich. Iets wat ik eerder heel erg afhield. De groepsdynamiek was heel interessant, door de verschillende leeftijden en fases waarin iedereen zat. Als ik nu kijk naar de eerste sessie en de laatste, dan zat daar voor mij heel veel verschil in. Het heeft mij geholpen om mijzelf te durven presenteren, om mijn plek in te nemen. Dat mensen ook naar mij willen luisteren. Eerder luisterde ik altijd naar anderen en maakte mijn eigen verhaal niet belangrijk. Hier heb ik geleerd dat, als ik niets vertel, mensen ook niets hebben om naar te luisteren.

Het laatste puzzzelstukje

Voor mij was meedoen aan het ontwikkeltraject Werken vanuit je Talent het laatste puzzelstukje. Ik heb afgelopen jaren wel meer coaching gedaan. Het zet je aan het denken, maar tegelijkertijd is werken vanuit je talent ook heel praktisch en tastbaar.
Mijn talent heb ik kunnen benoemen en vorm kunnen geven, maar ook mijn draak of tegenkracht hebben mij inzicht gegeven. Ik weet nu wat me in de weg kan staan. Deze bewustwording heeft me meer handvatten gegeven om voor mezelf op te komen, mijn plek te pakken.

Ik ben wel erg nieuwsgierig wat er hierna gaat komen. Alles is met elkaar verbonden. Hoe je thuis bent. Hoe je op je werk bent. Het gaat uiteindelijke allemaal door elkaar heen. Je Talent zet je overal in; als moeder, als partner, als vriendin en als collega.