• Droompartners

    Organisaties met vergezichten

Duurzame verbinding

Droom van Zwolle richt zich op groei en ontwikkeling in onze regio. Het is onze missie om mensen hun unieke waarde te helpen vinden en hen te ondersteunen in het op eigen wijze in de wereld zetten daarvan. Dit doen we voor individuele professionals, voor teams en voor organisaties. Zo dragen we bij aan een duurzame, betrokken regio. Economisch sterk én met oog voor het geheel. Droom van Zwolle is de plek die we hebben gecreëerd om dit werk optimaal te ondersteunen.

Droom verder

Vanaf de start van Droom van Zwolle willen we er zijn voor iedereen die zich wil ontwikkelen. Dus dromen we verder dan ons werk voor de talentvolle professionals, teams en organisaties in ons netwerk. We kijken óók naar mensen voor wie een groei- en ontwikkelpad minder voor de hand ligt. Het grote geheel is ons uitgangspunt. En we dromen ervan dat iedereen in Zwolle zijn talent leert kennen en er impact mee kan maken. Zo maken we Zwolle (en zelfs de wereld) op onze manier mooier. De groep waar we ons de komende jaren bij uitstek op willen richten zijn jongeren tussen 15 en 27 jaar. Steeds vaker horen we dat ze vastlopen in het onderwijssysteem of in hun leven en dat ze niet meer weten welke kant ze op moeten, of willen, gaan. We hebben in de afgelopen jaren met succes een aantal kosteloze pilots gedraaid die laten zien dat er ongelooflijk veel potentie onbenut blijft als we dit niet breder oppakken. Financiering van deze trajecten is vaak ingewikkeld. Het is meestal te duur voor ouders en er zijn geen – gemakkelijk te bereiken – “potjes” bij scholen/instanties/overheid. Daarom zoeken we nu de samenwerking met regiolokale organisaties om deze trajecten breder mogelijk te maken.

Samen impact maken

We geloven dat we een win-win-win kunnen creëren door de krachten te bundelen met regiolokale organisaties. Samen kunnen we meer jongeren helpen en is een enorme impact mogelijk in hun levens én in de regiolokale samenleving.

Stel je voor dat iedereen vanuit zijn talent gaat doen wat hem of haar aan het hart gaat? Kun jij het voor je zien? Wij ook! Wij zien gemotiveerde mensen, betekenisvolle startups, vernieuwende bedrijven en nog veel meer. Als je dit ook ziet, help dan mee dit te realiseren! Samen kunnen we het namelijk waarmaken.

Om hier concreet mee te beginnen, hebben we een samenwerkingsvorm ontwikkeld die gebaseerd is op een duurzame relatie met organisaties in de regio. Met elkaar vormen we een netwerk van Droompartners. Wat ons bindt is dat duurzame groei en ontwikkeling een vaste plek in onze organisatie heeft en dat we bijdragen aan de ontwikkeling van de regio als geheel.

Word Droompartner! 


Droom verder met Droom van Zwolle en word Droompartner. Zo werk je aan groei en ontwikkeling in je eigen organisatie én draag je bij aan het grotere geheel. Wij stemmen met jou jullie jaarbudget af. Hiervan gaat jaarlijks 15% naar een traject voor een jongere.
De rest van het budget besteed je aan de dienstverlening van Droom van Zwolle. Denk hierbij aan het vaste programma van Droom van Zwolle of aan dienstverlening op maat (coaching, procesbegeleiding directie/teams/organisatie, training).

Een Droompartner ontvangt met korting kwalitatief goede dienstverlening voor haar eigen organisatie en maakt het werk van Droom van Zwolle voor kwetsbare jongeren in onze regio mogelijk. De weg van inspiratie naar realisatie in optima forma!

Zonder dromen is nog nooit iets gerealiseerd

Via onderstaand aanmeldformulier kun je eenvoudig Droompartner worden van Droom van Zwolle.
Wil je graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel met Bernadet op nummer 06 81489055.

Mail ons