• Werken vanuit je talent

  Maak impact met wat je het liefste doet

Ontwikkeltraject

Hoe breng je datgene wat jou uniek maakt – vanuit jouw essentie en waarde – tot uiting in je werk? Hoe zorg jij ervoor dat je meer impact kunt creëren in het werk dat je het allerliefste doet of wilt doen? Krijg zicht op jouw eigenheid en de werking van jouw talent zodat je van daaruit bezield en bestemmingsgericht kunt werken en leven.

Het intensieve ontwikkeltraject ‘Werken vanuit je talent’ ondersteunt je bij de (h)erkenning, presentatie en het inzetten van jouw uniciteit, het vergroten van jouw impact en het vinden van wegen om dit tot uiting te laten komen in werk dat voor jou betekenisvol is. Uniek in dit ontwikkeltraject is de continue wisselwerking tussen inspiratie en realisatie, tussen zijn en doen. Wij dagen je uit om jezelf te stretchen, om vanuit nieuwsgierigheid en lef te komen tot vernieuwing en verandering. Ervaringsgericht leren en de verbinding tussen hoofd en hart zijn diep geïntegreerd in het ontwikkeltraject. De inzichten uit de bijeenkomsten worden in de vorm van een individueel project in de praktijk beoefend en toegepast. Dit kan in het huidige werk zijn of in een gewenste werkomgeving. Op basis van de inzichten uit de bijeenkomsten en de ervaringen uit het individuele project word je je meer bewust van jouw eigenheid en krijg je voeling met de werking van jouw talent. Je maakt een wezenlijke stap om bezield en bestemmingsgericht te werken en te leven.

Waarom dit ontwikkeltraject?
In de huidige tijd met alle veranderingen is het een grote uitdaging om scherp te blijven op datgene wat jij van nature in huis hebt en hoe je dat het liefste tot uiting brengt door middel van werk. Door je te verdiepen in je eigenheid en hierin te groeien ga je stevig staan en kun je beter omgaan met de continue stroom aan veranderingen. Vanuit jouw eigenheid kun je ondernemend zijn, speelruimte vinden en meer impact creëren binnen de context waarin je werkt of wilt werken. Je wordt eigenaar van je eigen loopbaan!

Wat deelnemers over de training zeggen

“Ik heb helderheid gekregen over mijn verlangens, talent, drijfveren en de werking hiervan. Van hieruit kan ik verder. Mijn eerste stappen zijn helder.
Dat alles in een fantastische omgeving en een sfeer die uitnodigt tot verdieping, ontmoeting en onderzoek.”

“De training werkt echt! Voor mij bracht het teweeg dat ik het heb aangedurfd om nét de grote stap verder te maken. Van dromen en dromer naar ‘zijn’ en doen. Ik voel me hier nu enorm in aangemoedigd. Om door te gaan, om het verder door te laten werken in mijn leven.”

Trainers

De trainer is Bernadet Haveman of Rieneke van Twillert.

Bernadet Haveman
“Mensen aanzetten om het beste uit zichzelf, en het leven te halen, dat is waar ik warm voor loop. In mijn talent als ‘bezieler’ daag ik mensen en organisaties uit om de dingen te gaan doen die echt bij ze horen, dingen die wezenlijk kloppen.”

Rieneke van Twillert
“Met mijn talent als ‘verbinder’ is ‘geen woorden maar daden’ een belangrijke drijfveer voor mij. Dat doe ik door mensen te stimuleren en te coachen terwijl ze daadwerkelijk aan het werk zijn.”

Praktisch

 • Duur en omvang

  Het programma duurt 4 maanden en omvat 10 groepsbijeenkomsten van een dagdeel:
  – 7 dagdelen training.
  – 2 dagdelen individueel project
  – 1 dagdeel ‘Oogsten’
  – 2 individuele coachsessies à 1 uur.

  We adviseren je om het dagdeel na een training vrij te houden om te kunnen reflecteren en om je inzichten te integreren.

 • Data

  27 maart 9.00 – 13.00 uur
  10 april 9.00 – 13.00 uur
  24 april 9.00 – 13.00 uur
  15 mei 9.00 – 16.00 uur
  29 mei 9.00 – 13.00 uur
  12 juni 9.00 – 16.00 uur
  26 juni 9.00 – 13.00 uur
  10 juli 9.00 – 13.00 uur

 • Groepsgrootte
  We werken in kleine groepen.
 • Opleidingsniveau
  We stellen geen eisen aan je vooropleiding om deel te nemen aan dit programma. We voeren een persoonlijk kennismakingsgesprek voorafgaand aan het programma.
 • Locatie
  Droom van Zwolle, Koestraat 35, 8011 NJ Zwolle
 • Kosten traject
  € 2.450,-

  Hierin is opgenomen:

  7 dagdelen training,
  2 dagdelen begeleiding individueel project
  1 dagdeel ‘Oogsten’
  2 individuele coachsessies à 1 uur
  Lesmaterialen, Talentpaspoort, Reisplan, Tussentijdse begeleiding/vraagbaak (e-coaching)
  Locatiekosten, Catering waaronder koffie/thee en (h)eerlijke lunch

  Voor de community van Droom van Zwolle geldt een korting van 10%.

  De prijs is exclusief BTW.

Ik meld mij aan