• Schrijfcafé

    De taal van je hart

Schrijfsessies

Iedere 2e dinsdag van de maand is er van 20.00 tot 22.00 uur een schrijfcafé in Droom van Zwolle onder leiding van Astrid Pol.

Astrid neemt jou en de andere deelnemers mee in de schrijfflow. Dat doet ze speels en liefdevol, met oefeningen die je van hoofd naar hart brengen. Hierdoor ontdek je in het Schrijfcafé altijd iets nieuws, of je nu vaak schrijft of al heel lang niet meer. Het delen van teksten, het luisteren naar elkaar, zorgt voor échte ontmoeting.

Ieder schrijfcafé heeft een thema. Ben je nieuwsgierig daarnaar? Kijk dan op onze nieuwspagina waar aankondigingen en terugblikken worden weergegeven.

Voor abonnementhouders van Droom van Zwolle zijn aan het schrijfcafé geen kosten verbonden. Ook voor mensen die eens sfeer willen komen proeven, is het eerste schrijfcafé gratis. Daarna kan je een strippenkaart kopen voor € 32,50,-. Een strippenkaart heeft een tegoed van 3 schrijfsessies, incl. koffie/thee. We vinden het fijn als je je van tevoren even aanmeldt via droom@droomvanzwolle.nl, want het aantal plaatsen is beperkt. Je bent van harte welkom!

Het schrijfcafé is een co-creatie van Droom van Zwolle en Astrid Pol.
Astrid Pol is schrijfcoach en abonnementhouder bij Droom van Zwolle. Vanuit haar bedrijf Taal van je Hart brengt ze anderen bij wat écht gezegd wil worden. Dat doet ze zowel individueel als in groepen.

Contactpersoon Astrid Pol
E: droom@droomvanzwolle.nl
T: 038 8536240
M: 06 41078397