Xperiment 7.0

Start 28 juni

In de huidige tijd met alle veranderingen is het een noodzaak om als professional in ontwikkeling te zijn om vernieuwing in jouw organisatie te kunnen realiseren. Het vraagt om jezelf kennen en vanuit jouw herontdekte natuurlijke talent het nieuwe creëren. Samen met professionals uit andere regiolokale organisaties vind je in het unieke traject van Droom van Zwolle sleutels tot vernieuwing in jezelf, voor jezelf en concreet voor je organisatie.

Werken vanuit je talent

Start 19 oktober

Leer scherp te blijven op wat jij van nature in huis hebt en hoe je dat tot uiting brengt in je werk. Door je te verdiepen in je eigenheid kun je hierin groeien en leer je stevig te staan in een stroom van continue veranderingen. Zo kun je ondernemend zijn, speelruimte vinden en meer impact creëren binnen de context waarin je werkt of wilt werken. Je wordt eigenaar van je eigen loopbaan! Dit programma start in maart en in oktober.

Talentboost

2 november (één dag)

Als je weet wat je natuurlijke gave is, gaat er een wereld voor je open waarin je je vrij en vol zelfvertrouwen beweegt in een richting die bij jou past. Vanuit die hoedanigheid doe je niet alleen jezelf een plezier, maar ook iedereen om je heen. Want wie vanuit talent werkt, geeft het beste van zichzelf. En dat blijft niet onopgemerkt. In deze eendaagse krijg je zicht op je unieke talent en zet je een grote stap naar een leven dat voldoening en energie geeft!

Deep Democracy

25 september

Wil je weten wat Deep Democracy is en waarom er in deze tijd zo’n behoefte aan is? Wil je zelf wel eens ervaren hoe Deep Democracy werkt, zodat je kunt beoordelen of het iets voor jou of je organisatie kan betekenen? Doe dan mee met de introductieworkshop Deep Democracy.

Ervaringsverhalen

Dit is wat deelnemers van het Xperiment vinden.

Je ‘draken’ vertellen je veel over jezelf. Wat houdt je tegen? Als je dat helder hebt, gaat als vanzelf de handrem van je ontwikkeling af en leer je te gáán.

Inez van der VoetDeelnemer Xperiment

Ik heb mezelf in een klein jaar beter leren kennen dan ik ooit gedaan heb!

Diederik MarkvoortDeelnemer Xperiment

Ik kan het iedereen aanraden, het is een investering in jezelf én je organisatie.

Robert JansenDeelnemer Xperiment

Ervaringsverhalen

Dit is wat deelnemers van Werken vanuit je Talent vinden.

De trainingen zijn persoonlijk en raken je in je kern. Daar waar het pijn doet, zit je groei!  Nu ik weet wat mijn talent is, ga ik steeds meer in het licht staan en dan straal ik!

Kirsten WilkeDeelnemer Werken vanuit je Talent

“Om te kunnen ‘Werken vanuit je Talent’ moet je wel eerst weten wat je talent is.”

Margreet RevuekampDeelnemer Werken vanuit je Talent

Inspiratie

Bernadet geeft antwoord op enkele veelgehoorde vragen over talentontwikkeling….