Ervaringsverhalen

Dit is wat deelnemers van onze talentprogramma’s vinden.

Je ‘draken’ vertellen je veel over jezelf. Wat houdt je tegen? Als je dat helder hebt, gaat als vanzelf de handrem van je ontwikkeling af en leer je te gáán.

Inez van der VoetDeelnemer Xperiment

De trainingen zijn persoonlijk en raken je in je kern. Daar waar het pijn doet, zit je groei!  Nu ik weet wat mijn talent is, ga ik steeds meer in het licht staan en dan straal ik!

Kirsten WilkeDeelnemer Werken vanuit je Talent

Ik heb mezelf in een klein jaar beter leren kennen dan ik ooit gedaan heb!

Diederik MarkvoortDeelnemer Xperiment

Ik kan het iedereen aanraden, het is een investering in jezelf én je organisatie.

Robert JansenDeelnemer Xperiment

Werken vanuit je talent

Start 3 oktober

Leer scherp te blijven op wat jij van nature in huis hebt en hoe je dat tot uiting brengt in je werk. Door je te verdiepen in je eigenheid kun je hierin groeien en leer je stevig te staan in een stroom van continue veranderingen. Zo kun je ondernemend zijn, speelruimte vinden en meer impact creëren binnen de context waarin je werkt of wilt werken. Je wordt eigenaar van je eigen loopbaan! Dit programma start in maart en in oktober.

Talentboost

11 september (één dag)

Als je weet wat je natuurlijke gave is, gaat er een wereld voor je open waarin je je vrij en vol zelfvertrouwen beweegt in een richting die bij jou past. Vanuit die hoedanigheid doe je niet alleen jezelf een plezier, maar ook iedereen om je heen. Want wie vanuit talent werkt, geeft het beste van zichzelf. En dat blijft niet onopgemerkt. In deze eendaagse krijg je zicht op je unieke talent en zet je een grote stap naar een leven dat voldoening en energie geeft!

Xperiment 6.0

Start 10 november

In de huidige tijd met alle veranderingen is het een noodzaak om als professional in ontwikkeling te zijn om vernieuwing in jouw organisatie te kunnen realiseren. Het vraagt om jezelf kennen en vanuit jouw herontdekte natuurlijke talent het nieuwe creëren. Samen met professionals uit andere regiolokale organisaties vind je in het unieke traject van Droom van Zwolle sleutels tot vernieuwing in jezelf, voor jezelf en concreet voor je organisatie. Wij noemen dat de weg van inspiratie naar realisatie en wij dagen jou uit om het avontuur met ons aan te gaan!

Coaching

Maatwerk op jouw moment

Heb jij een vraagstuk waar je graag aan wilt werken? Zoek je naar nieuwe perspectieven? Ben jij, of is je team of je organisatie er aan toe om duurzaam te veranderen? Gun jezelf coaching, goed afgestemd op jouw vraag, ter ondersteuning in de gewenste verandering.

Inspiratie

Bernadet geeft antwoord op enkele veelgehoorde vragen over talentontwikkeling….