Onze dienstverlening

zodat jij weer bezield verder kan gaan

Onze dienstverlening

Ons uitgebreide palet aan dienstverlening helpt jou om dat wat jij van harte wilt te realiseren, of dat wat jou in de weg staat op te lossen. Wij noemen dat de weg van inspiratie naar realisatie.

Onze activiteiten op het gebied van Coaching, Mediation en Dialoog (waaronder Deep Democracy) zijn allemaal maatwerk. Daarnaast bieden wij diverse activiteiten, workshops en ontwikkeltrajecten aan die wij hebben ondergebracht in drie pijlers zodat jij kunt bepalen hoe ver jij de diepte in wilt gaan: inspiratieinzichtintegratie. Ook deze zijn allemaal op maat te maken voor jou, je team en je organisatie.

Inzicht

Droom van Zwolle biedt alle ruimte om te ontdekken ‘waar jij van bent’, waar je écht van droomt en wat je in de weg zit, je patronen, je tegenkracht, gedoe. Duurzame verandering start bij inzicht. Van daaruit kun je patronen doorbreken en richting vinden.
De workshops en korte trainingen onder deze pijler zijn gericht op een eerste kennismaking met eigenheid. Je gaat inzien hoe je vanuit eigenheid goed kunt werken en samenwerken. Je krijgt zicht op tegenkracht. Hoe je daarmee om kunt gaan of met de onderstroom in een groep.

Heb je behoefte aan verdieping of wil je verder? Kijk dan gauw naar ons aanbod onder integratie!

Integratie

Wil je jezelf goed leren kennen én nieuwe inzichten duurzaam integreren in je dagelijks leven en werk? Onze ontwikkeltrajecten onder de pijler integratie zijn erop gericht dat jij goed zicht krijgt op jouw eigenheid én dat je tools in handen krijgt om de ideeën die jij in je draagt daadwerkelijk te creëren. Droom van Zwolle gaat voor inspiratie én realisatie. Onze expertise rondom het proces van inspiratie naar realisatie delen wij graag met jou zodat jij dit heel bewust gaat doen. Dat is waardevol voor jou zelf, voor jouw organisatie en voor onze samenleving.

Maatwerk

Soms heb je een onafhankelijke partij nodig in het proces. Onze dienstverlening richt zich op groei en ontwikkeling van jou, je team of je organisatie en het oplossen van zaken die in de weg staan. Het kan gaan om coaching, mediation, dialoog (waaronder Deep Democracy) of maatwerktrainingen. Het komt heel precies, weten we, wat een goede aanpak is en welke professional goed aansluit bij jou en je vraag. Daarom achterhalen we graag in een persoonlijk gesprek wat de achtergrond van jouw vraag is en verwijzen we je ook graag door aan professionals uit ons warme netwerk.

Inspiratie

Zonder inspiratie geen creatie. Onze inspiratiesessies laten jou even stil staan, brengen je in verwondering, zetten je aan het ‘denken’ en wakkeren het vuur in jou aan. Zodat jij daarna met nieuwe ideeën en frisse energie weer aan het werk kunt gaan. Korte bijeenkomsten met uiteenlopende thema’s, zienswijzen en werkwijzen voor en door talent uit onze regio! De activiteiten onder de pijler inspiratie zijn vrij toegankelijk voor onze community. Wil jij weten hoe jij deel kunt nemen aan onze community? Klik dan hier voor meer informatie.

Bekijk de Trailer van onze diverse programma’s over groei en ontwikkeling van mens én organisatie.