Rini te Velthuis

Mediator, procesbegeleider en sparringpartner

Er is altijd een weg.
Ik ben een ervaren mediator en procesbegeleider.

Als er spanningen, conflicten of complexe vraagstukken zijn in een situatie die met werk of samenwerking te maken heeft, dan help ik graag bij het vinden van een oplossing. Ik zorg dat er overzicht en helderheid komt over de te maken keuzes. En als de wil er is om eruit te komen, dan wordt de oplossing altijd gevonden.

Ik creëer een veilige setting, geef overzicht en vertrouwen, blijf rustig en ga altijd terug naar wat jij zelf wilt. Met dat als uitgangspunt ben ik creatief in het vinden van de daarbij passende oplossing. Door mijn jarenlange ervaring in de advocatuur kan ik gemaakte afspraken waterdicht vast leggen voor de toekomst. Een duurzame basis om verder te gaan.

Ik kan worden ingeschakeld als sparringpartner bij een vraagstuk op individueel niveau, als mediator of als procesbegeleider en gebruik daarbij onder andere Dialoog of Deep Democracy.

Mijn droom
Hoewel ik mijn hele leven met conflicten werk, droom ik van harmonie. Ik leef mijn droom door het opzetten van Droom van Zwolle samen met Bernadet. Droom van Zwolle is de plek waar echte ontmoeting, werk en groei –en ontwikkeling op een mooie manier samen komen. Voor mij de ideale plek om van waarde te zijn door er anderen te stimuleren hun dromen te realiseren en door bij te dragen aan harmonie in de weg daarnaartoe.