Je wilt graag een eigen onderneming starten. Of misschien ben je al begonnen, maar stagneer je. Uit eigen ervaring weten we hoe belangrijk het is om je te laten spiegelen en je te laten helpen om scherp te krijgen wat je wilt bereiken met je onderneming en hóe.
Met gestructureerde begeleiding in zelfstandig ondernemerschap ga je stap voor stap concretiseren wat jouw belofte voor je (toekomstige) klanten is. Een belofte die meteen een opdracht aan jouzelf is.
Wat maakt jou uniek en wat geeft jou signatuur? Wat is belangrijk, waar haal je inspiratie uit, wat is je ware drijfveer? En waarom ga je voor zelfstandig ondernemerschap? Vragen die je naar de kern de kern van je verhaal, van je merk, brengen. Het is het ‘waarom’ van je onderneming. Om succesvol te zijn in je ondernemerschap is het noodzakelijk om bezield te kunnen vertellen wat je teweeg wilt brengen. En hóe je dat wilt doen. In heldere taal, zonder omwegen. Je trekt de klanten aan die daar op aan sluiten, jouw droomklanten. Je ontwikkelt je eigen werkwijze en jouw aanpak. Zo kun je steeds concreter worden in ‘wat’ je gaat doen. Kortom wat jouw dienstverlening is, waar mensen juist jou voor moeten hebben. Wie jij bent en waar jouw bedrijf voor staat, dat is één. Er is geen onderscheid. Jij bent het bedrijf…