Mirjam Leushuis

Gastvrouw

Gaat graag het échte  contact aan, oprecht geïnteresseerd en zorgzaam. Geeft vertrouwen, zorgt dat het goed komt en regelt het. Houdt van een goed gesprek en biedt graag een luisterend oor. Persoonlijke aandacht en inlevingsvermogen, dat typeert haar het beste.

‘Waarheidsvinder’.
Door eigen ervaringen stemt ze gemakkelijk af op wat de ander vraagt of nodig heeft. Daarnaast speelt humor ook een belangrijke rol in echt contact. Mirjam houdt ervan om iemand ‘de gek aan te steken’. Andersom mag natuurlijk ook.

“Ik zit in een fase van mijn leven dat ik open sta voor nieuwe dingen. Het voelt als een ontdekkingsreis waar ik erg van geniet. Daarom past een werkplek als Droom van Zwolle ook zo goed bij me. Hier kan ik vanuit mijzelf en mijn hart werken. Een paar keer per week leef ik me uit door te gaan kickboksen. Ik vind het fantastisch om thuis te komen met het gevoel: ‘Ik heb alles gegeven!’”

Mijn droom
Ik droom al vanaf mijn 18e om wat van de wereld te zien. Mensen ontmoeten, culturen leren kennen, beleven hoe het aan de andere kant van de wereld is. Ik denk dat er zoveel meer te ontdekken is dan dat ik nu ken. Daarom wordt mijn verlangen om alleen op reis te gaan steeds groter. Mijn droom komt dichterbij. Ik ben klaar voor het avontuur!