Kirsten Wilke

Chef bedrijfsvoering, Moeder

Moeder met een grote M. Dat is mijn talent, zorgen voor anderen. Er zijn. Doen. Regelen. Mensen en dingen bij elkaar brengen.

Dat is wat een locatiemanager doet. Bernadet vroeg mij begin dit jaar : ‘Kun jij onze nieuwe locatie manager zijn?’ Ik zei: Natuurlijk kan ik dat!’ De afgelopen maanden was ik vooral gastvrouw. Hierdoor ken ik alle ins en outs van de Droom van Zwolle. Ik ben erg blij met het team dat er sinds oktober ’16 is. En nu is er ruimte écht invulling te geven aan mijn rol als locatiemanager. De diversiteit die de mensen en de werkzaamheden binnen de locatie met zich mee brengt spreekt mij enorm aan.

Ik organiseer en regel graag, dat doe ik in mijn werk maar ook in mijn vrije tijd. Naast het zingen bij twee koren, ben ik ook actief in het bestuur van één koor. Ik heb een groot gezin. 2 pubers op de middelbare school en 2 kinderen in groep 7 en groep 8. Ook de ouderraad van de basisschool geniet van mijn organisatorische talenten.

Ik ben een bezig bijtje, maar ik verlang er soms ook naar om met een boek op de bank te zitten. ’s Ochtends vroeg ren ik graag een rondje met de hond. Heerlijk om de wereld te zien ontwaken of te genieten van de natuur.

Mijn droom

Ik droom van een boerderij onder de rook van Zwolle waar ik woon met mijn gezin en waar ik een B&B kan starten. Waar mensen lekker verwend worden, tot rust kunnen komen in de natuur of juist de drukte van de stad opzoeken.